Zgonea, despre retrimiterea în Parlament a proiectului privind pensiile speciale: E un joc politic

| 15 iul, 23:04

Preşedintele Camerei Deputaţilor, Valeriu Zgonea, a declarat, miercuri, că se aştepta ca şeful statului să retrimită spre reexaminare proiectul de lege privind pensiile speciale ale parlamentarilor, adăugând că este "un joc politic", potrivit Agerpres.

 

"E un gest normal, merge pe aceeaşi procedură constituţională pe care o ştiţi pentru orice proiect de lege care este retrimis de către preşedinte", a spus Zgonea.

Întrebat dacă se aştepta la această decizie, preşedintele Camerei Deputaţilor a răspuns: "Normal, până la urmă este un joc politic. Într-un joc politic întotdeauna fiecare actor ia şi decizii care sunt importante pentru economia jocului politic, dar, dacă vrem să fim serioşi şi responsabili, atunci trebuie să ne concentrăm la proiectele care sunt importante pentru români în sesiunea viitoare şi eu cred că, dacă Codul fiscal se va întoarce, va trebui să votăm în primul rând Codul fiscal".

Preşedintele Klaus Iohannis a solicitat, pe 10 iulie, Parlamentului reexaminarea legii prin care se instituie indemnizaţia specială pentru parlamentari la pensionarea acestora.

 

loading...

Ştirile orei

ECONOMICA.NET

DAILYBUSINESS.RO

STIRIDESPORT.RO

ROMANIATV.NET

Comentarii
Adauga un comentariu nou
COMENTARIU NOU
Login
Autorul este singurul responsabil pentru comentariile postate pe acest site si isi asuma in intregime consecintele legale, implicit eventualele prejudicii cauzate, in cazul unor actiuni legale impotriva celor afirmate.

ARTICOLE PE ACEEAŞI TEMĂ