Zgonea și-a înscris candidatura pentru funcția de președinte executiv al PSD

| 15 oct, 16:50

Președintele Camerei Deputaților, Valeriu Zgonea,  s-a înscris în cursa pentru funcția de președinte executiv al PSD, alegerile pentru conducerea partidului urmând să aibă loc la Congresul extraordinar de duminică, transmite Agerpres.

Valeriu Zgonea și-a depus joi documentele necesare înscrierii candidaturii sale.

Pentru înscrierea candidaturilor la funcțiile de conducere, președinte executiv sau vicepreședinte, este nevoie de depunerea în scris a cel puțin două adeziuni de susținere, dintre care una din partea filialei din care face parte.

Potrivit unor surse din PSD, Zgonea are susținerea a 36 de filiale și a depus pentru fiecare câte un document care atestă acest lucru.

Aceleași surse arată că liderul deputaților PSD, Marian Neacșu, vizează funcția de secretar general al partidului, funcție care nu este eligibilă, secretarul general fiind numit după Congres.

Comitetul Executiv Național al PSD urmează să valideze vineri candidaturile pentru funcțiile de conducere.

loading...

Ştirile orei

ECONOMICA.NET

DAILYBUSINESS.RO

STIRIDESPORT.RO

ROMANIATV.NET

Comentarii
Adauga un comentariu nou
COMENTARIU NOU
Login
Autorul este singurul responsabil pentru comentariile postate pe acest site si isi asuma in intregime consecintele legale, implicit eventualele prejudicii cauzate, in cazul unor actiuni legale impotriva celor afirmate.

ARTICOLE PE ACEEAŞI TEMĂ