Zgonea: Luni au fost convocate birourile permanente reunite pentru constituirea comisiei privind Roşia Montană

| 06 sep, 2013

Birourile permanente ale Senatului şi Camerei Deputaţilor vor fi convocate luni pentru constituirea comisiei speciale parlamentare care să analizeze proiectul de lege privind exploatarea de la Roşia Montană, a anunţat vineri preşedintele Camerei Deputaţilor, Valeriu Zgonea.

"Am vorbit cu preşedintele Crin Antonescu, am să convoc un Birou permanent reunit săptămâna viitoare, luni, în care să discut despre constituirea unei comisii speciale formată din senatori şi deputaţi care să analizeze cu celeritate şi să prezinte grupurilor parlamentare care este opinia şi cum trebuie promovat acest proiect de lege privind Roşia Montană", a spus preşedintele Camerei Deputaţilor, la Palatul Parlamentului.

Valeriu Zgonea a adăugat că Parlamentul nu trebuie să creeze o dezbatere fără fond, ci să constituie această comisie specială.

"Responsabilitatea aparţine Parlamentului României, aşa cum a stabilit Guvernul. Este un proiect de lege, ne uităm la el. Trebuie să luăm o decizie în interesul naţiunii române şi a românilor. Mergem pe acest proiect şi generăm locuri de muncă acolo, sau efectul de protecţie a mediului şi cealaltă zonă, care susţine blocarea acestui proiect, este mult mai apropiată de adevăr", a menţionat preşedintele Camerei Deputaţilor.

loading...

Ştirile orei

ECONOMICA.NET

DAILYBUSINESS.RO

STIRIDESPORT.RO

ROMANIATV.NET

Comentarii
Adauga un comentariu nou
COMENTARIU NOU
Login
Autorul este singurul responsabil pentru comentariile postate pe acest site si isi asuma in intregime consecintele legale, implicit eventualele prejudicii cauzate, in cazul unor actiuni legale impotriva celor afirmate.

ARTICOLE PE ACEEAŞI TEMĂ