Zgonea, răspuns la acuzațiile lui Dragnea: Cei care au venit cu aceste opinii trebuie să vină și cu argumente

| 16 mai, 14:56

Președintele Camerei Deputaților, Valeriu Zgonea, a dat declarații cu privire la acuzațiile de trădare a Partidului Social Democrat aduse de președintele PSD Liviu Dragnea la adresa sa, precum și la încercarea membrilor aceleiași formațiuni politice de a-l da jos din fruntea Camerei.

"Trebuie să ne așteptăm să schimbăm o lege pentru un om, ce pot să comentez", a afirmat Zgonea.

"Spre deosebire de alții, eu accept și sunt de acord cu câți suntem mai mulți în România, cu atât avem mai multe păreri. Polaritatea opiniilor duce la progres, nu comentez altceva. Cei care au venit cu aceste opinii trebuie să vină și cu argumente. Fiecare are calea lui și fiecare trebuie să fie conștient ce declarații face. Mă așteptam ca în această perioadă să discutăm despre problemele reale ale românilor, să găsim soluții la problemele oamenilor, și cred că aceasta era definiția în lege a acestei perioade electorale. Mă aștept să schimbăm o lege pentru un om, ca președintele al Camerei, nu comentez și nu am comentat niciodată", a adăugat acesta.

"Întotdeauna ca politician trebuie să accepți când unii fac glume pe spatele tău, trebuie să le prezinți, pentru că fac parte din obligațiile tale. Nu trebuie să fii încruntat și supărat pe toată lumea, face parte din slujba pe care ți-ai asumat-o. Dacă trăim în ură și în dezbinare, înseamnă că nu suntem într-o țară democratică", a declarat președintele Camerei Deputaților.

loading...

Ştirile orei

ECONOMICA.NET

DAILYBUSINESS.RO

STIRIDESPORT.RO

ROMANIATV.NET

Comentarii
Adauga un comentariu nou
COMENTARIU NOU
Login
Autorul este singurul responsabil pentru comentariile postate pe acest site si isi asuma in intregime consecintele legale, implicit eventualele prejudicii cauzate, in cazul unor actiuni legale impotriva celor afirmate.

ARTICOLE PE ACEEAŞI TEMĂ