Zi decisivă pentru Mişu Negriţoiu, în Parlament

| 20 apr, 12:15

O nouă încercare de demitere a şefului ASF. După ce s-a întors din vacanţă şi Liviu Dragnea, preşedintele Camerei Deputaţilor, conducerea Parlamentului va decide dacă Mişu Negriţoiu pleacă sau nu din funcţia de preşedinte al Autorităţii de Supraveghere Financiară.

Reamintim că Birourile Permanente Reunite ale Camerei Deputaţilor şi Senatului nu au mai luat în discuţie , marţi, raportul comisiilor economice şi de buget-finanţe prin care se solicită revocarea din funcţie a preşedintelui Autorităţii de Supraveghere Financiară.

Conducerea celor două Camere ale Parlamentului nu a precizat însă motivul amânării. Președintele Senatului, Călin Popescu Tăriceanu, a explicat că propunerea de schimbare a lui Mișu Negrițoiu de la conducerea Autorității de Supraveghere Financiară nu are nicio legătură cu scandalul pensiilor private.

”Raportul făcut de Comisii nu are nicio legătură cu incidentul care mie mi se pare într-adevăr foarte grav generat de compania de asigurări care funcţionează pe pilonul II de pensii faţă de care Autoritatea a luat, cel puţin aşa consider eu, măsurile care se impuneau în faţa unei acţiuni de dezinformare gravă cu efecte extrem de negative nu numai asupra celor care sunt participanţi în pilonul II de pensii, dar cu reverberaţii foarte largi în toată zona economică.

Deci nu au legătură una cu alta, deci trebuie tratate complet separat”, a spus Călin Popescu Tăriceanu, la finalul şedinţei Birourilor Permanente Reunite.

 

loading...

Ştirile orei

ECONOMICA.NET

DAILYBUSINESS.RO

STIRIDESPORT.RO

ROMANIATV.NET

Comentarii
Adauga un comentariu nou
COMENTARIU NOU
Login
Autorul este singurul responsabil pentru comentariile postate pe acest site si isi asuma in intregime consecintele legale, implicit eventualele prejudicii cauzate, in cazul unor actiuni legale impotriva celor afirmate.

ARTICOLE PE ACEEAŞI TEMĂ