Zi decisivă pentru şefa interimară a DNA

| 20 dec, 11:55

Zi decisivă pentru șefa interimară a Direcției Naționale Anticorupție. Anca Jurma află joi dacă i se va prelungi mandatul pentru încă 6 luni. O decizie similară o vizează și pe fosta șefă a DNA, Laura Codruța kovesi.

Pe ordinea de zi a ședinței Secției pentru Procurori de joi se afla propunerea de delegare pentru încă 6 luni a Ancăi Jurma în funcția de procuror șef al DNA, anunţă Realitatea TV.

De asemenea, o propunere similară o vizează pe Laura Codruța Kovesi, procuror in cadrul Parchetului General. Secția pentru procurori a CSM va decide joi dacă delegările celor două vor fi prelungite.

Laura Codruța Kovesi este procuror in cadrul Direcției Îndrumare și Control a Parchetului General, functie in care a fost delegata dupa ce a fost revocata de la conducerea DNA.

Ulterior, Anca Jurma a fost numit șef interimar al DNA. Propunerea de prelungire a interimatului vine dupa ce preşedintele Klaus Iohannis a respins numirea Adinei Florea in funcţia de şef al DNA.

Tag-uri: DNA
loading...

Ştirile orei

ECONOMICA.NET

DAILYBUSINESS.RO

STIRIDESPORT.RO

ROMANIATV.NET

Comentarii
Adauga un comentariu nou
COMENTARIU NOU
Login
Autorul este singurul responsabil pentru comentariile postate pe acest site si isi asuma in intregime consecintele legale, implicit eventualele prejudicii cauzate, in cazul unor actiuni legale impotriva celor afirmate.

ARTICOLE PE ACEEAŞI TEMĂ