Ziare.com comite aberația zilei

| 10 iul, 2013

Colegii de la ziare.com s-au gândit astăzi, la trei zile după declarația lui Victor Ponta privind atentatul de la Iași, să analizeze care au fost cele mai mari catastrofe din istoria României.

Filozofia acestei scriituri pare-se a fost aceea de a demonstra că primul-ministru nu ar avea dreptate, când spunea că, dacă bombele explodau, puteam să avem parte de cea mai mare catastrofă din istoria României.

Și așa am aflat, de la ziare.com, că „ciuma lui Caragea” a omorât 90.000 de oameni la începutul secolului XIX, despre pierderile României în cel de-al Doilea Război Mondial sau în dezastrele naturale care au lovit țara noastră în ultimii 200 de ani.

Cât de cinic sau rău-voitor trebuie să fi să faci astfel de comparații? Oare dacă bombele din Iași explodau și mureau câteva zeci sau sute de studenți, cei de la ziare.com ne puneau să mulțumim lui Dumnezeu că, totuși, nu avem parte de „cea mai mare catastrofă din istoria României”? Că doar războaiele mondiale au produs mai mult victime… Este evident că Ponta a folosit o metaforă și că se referea la ultimii ani din istoria României.

Dacă a greșit undeva, a greșit că nu a mai vorbit despre catastrofa guvernării PDL, care ne-a lăsat cu găuri de miliarde.

loading...

Ştirile orei

ECONOMICA.NET

DAILYBUSINESS.RO

STIRIDESPORT.RO

ROMANIATV.NET

Comentarii
Adauga un comentariu nou
COMENTARIU NOU
Login
Autorul este singurul responsabil pentru comentariile postate pe acest site si isi asuma in intregime consecintele legale, implicit eventualele prejudicii cauzate, in cazul unor actiuni legale impotriva celor afirmate.

ARTICOLE PE ACEEAŞI TEMĂ