Ziua Aviaţiei Române, sărbătorită azi cu zboruri demonstrative şi exerciţii aeriene tactice

| 20 iul, 2013

Spectacol aviatic de excepţie pregătit la Baza Militară Aeriană de pe Aeroportul Otopeni. Sărbătorim Ziua Aviaţiei Române prin zboruri demonstrative şi expoziţii omagiale.

Unitatea de elită ''Flotila 90'' este pregătită să arate bucureştenilor şi nu numai un adevărat show aviatic.

Pe lânga spectacolul pregătit la baza aeriană de la Aeroportul Otopeni, manifestări speciale se desfăşoară şi la Monumentul Eroilor Aerului de pe Bulevardul Aviatorilor din Capitală, dar şi la Palatul Cercului Militar unde este deschisă o expoziţie omagială - "Centenarul Aeronauticii Militare", la Galeria Artelor.

Evenimentele continuă şi duminică. Astfel, în intervalul 11.00-14.00 se vor desfăşura zboruri demonstrative cu aeronave civile şi militare la Flotila 71 Aeriană Câmpia Turzii "General Emanoil Ionescu". Tot acolo se vor prezenta exerciţii aeriene tactice cu MiG-21 LanceR şi IAR-330, lansări de paraşutişti şi o expoziţie de aeronave. Accesul publicului este gratuit.

loading...

Ştirile orei

ECONOMICA.NET

DAILYBUSINESS.RO

STIRIDESPORT.RO

ROMANIATV.NET

Comentarii
Adauga un comentariu nou
COMENTARIU NOU
Login
Autorul este singurul responsabil pentru comentariile postate pe acest site si isi asuma in intregime consecintele legale, implicit eventualele prejudicii cauzate, in cazul unor actiuni legale impotriva celor afirmate.

ARTICOLE PE ACEEAŞI TEMĂ