Ziua Porţilor Deschise la ISU Bucureşti, de Ziua Pompierilor

| 13 sep, 2013

Porţile celor 21 de subunităţi operative din cadrul ISU Bucureşti vor fi deschise vineri, până la ora 20,00, de Ziua Pompierilor din România, prilej cu care vor mai fi organizate şi alte evenimente, printre care se numără un ceremonial comemorativ şi o expoziţie de tehnică.

Potrivit unui comunicat al ISU Bucureşti, de dimineaţă până în jurul prânzului va avea loc ceremonialul comemorativ de cinstire a eroilor pompieri, urmat de depuneri de coroane şi jerbe de flori la 'Monumentul Eroilor Pompieri'. La finalul festivităţii vor încânta audienţa şase plutoane din blocul de defilare din componenţa cărora fac parte pompieri bucureşteni.

De asemenea, în parcul 'Carol I' (intrarea dinspre b-dul Mărăşeşti), de la ora 10,00 până la 18,00 se va prezenta o expoziţie de tehnică deschisă tuturor celor dornici să cunoască mijloacele de intervenţie ale pompierilor.

Patru plutoane de pompieri vor participa, de la ora 14,50, la defilarea cu cântec (acompaniate de muzica reprezentativă a ISU Bucureşti) pe itinerariul Piaţa Tricolorului (Cercul Militar Naţional) - Calea Victoriei (spre Palatul CEC) - str. Franceză - Piaţa Sfântul Anton.

Ziua Pompierilor din România oferă prilejul de rememorare a tradiţiei istorice de 165 de ani a eroilor pompieri.

loading...

Ştirile orei

ECONOMICA.NET

DAILYBUSINESS.RO

STIRIDESPORT.RO

ROMANIATV.NET

Comentarii
Adauga un comentariu nou
COMENTARIU NOU
Login
Autorul este singurul responsabil pentru comentariile postate pe acest site si isi asuma in intregime consecintele legale, implicit eventualele prejudicii cauzate, in cazul unor actiuni legale impotriva celor afirmate.

ARTICOLE PE ACEEAŞI TEMĂ