Zodiile care nu ar trebui să fie niciodată împreună. Atrag necazurile ca un magnet

| 10 iul, 11:18

Unele persoane pur și simplu nu se potrivesc, iar acest lucru se aplică și în cazul perechilor din zodiac care nu ar trebui să fie niciodată împreună. Temperamentele, dorințele, dar și scopurile lor sunt diferite, iar asta le desparte. De asemenea, și lipsa chimiei poate fi un semn la fel de important. Atunci când nu ești făcută să fii împreună cu persoana respectivă, corpul tău cu siguranță îți va spune acest lucru.

Totuși, există anumite zodii care sunt un dezastru împreună și pot comite lucruri teribile, prin care cei din jur sunt răniți. Acestea sunt principalele motive pentru care cele trei perechi din zodiac nu ar trebui să fie niciodată împreună. 

Fecioară și Balanță
Această relație poate părea extrem de frumoasă la început, însă în timp cei doi parteneri nu vor face decât să se distrugă unul pe celălalt. Perfecționismul Fecioarei și atenția pentru orice detaliu o vor scoate din sărite pe visătoarea Balanță. Pe de cealaltă parte, Fecioara va fi exasperată de nehotărârea Balanței, dar și de gesturile romantice care vor apărea în cele mai nepotrivite momente. Balanța este o fire sociabilă, căreia îi place să se înconjoare de prieteni, pe când Fecioara preferă să își petreacă seara cu o carte bună, o ciocolată caldă și eventual o pisică alături. 

Citește continuarea pe divahair.ro.

Tag-uri: horoscop
loading...

Ştirile orei

ECONOMICA.NET

DAILYBUSINESS.RO

STIRIDESPORT.RO

ROMANIATV.NET

Comentarii
Adauga un comentariu nou
COMENTARIU NOU
Login
Autorul este singurul responsabil pentru comentariile postate pe acest site si isi asuma in intregime consecintele legale, implicit eventualele prejudicii cauzate, in cazul unor actiuni legale impotriva celor afirmate.

ARTICOLE PE ACEEAŞI TEMĂ