Zodiile de care trebuie să te fereşti. Sunt maestre în manipulare, fac ce vor din tine

| 15 aug, 21:32

Ai întâlnit şi tu acea persoană care te face mereu “din vorbe”? Dacă te întrebi cum reuşeşte, e posibil ca astrele să-ţi ofere răspunsul. Există anumiţi native care te întorc pe toate părţile şi te fac să cedezi imediat. Unii o fac atât de subtil, încât ceilalţi nu-şi dau seama că sunt controlaţi.

Deşi tu crezi că lucrurile pe care îi determini pe alţii să le facă sunt spre binele lor, s-ar putea intâmpla să nu fie văzute aşa şi de cealaltă parte. Ţi se pare că ţi se potriveşte această descriere? Vezi dacă eşti pe lista celor mai manipulatoare zodii:

Peşti 

Peştii niciodată nu plănuiesc să profite de bunătatea celor din jur, însă au tendinţa de a juca rolul unei victime. Îşi vor folosi în mod neintenţionat greutăţile pentru a obţine simpatia, astfel încât să aibă ceea ce îşi doresc. Ei doar se gândesc că îşi folosesc sinceritatea pentru suferinţa lor, dar în realitate atrag nefericirea de partea lor.

 

Scorpion

Știm faptul că atunci când Scorpionii provoacă o discuție, vor face tot ce le stă în putință doar să-și atingă țelul, chiar dacă este vorba despre o răzbunare. Vor profita de bunătatea oamenilor și chiar vor privi asta într-un mod cinic. Într-o confruntare, un Scorpion va încerca să-și nege vinovăția

 

Gemeni

Atunci când Gemenii se gândesc mai mult timp asupra lucrurilor, chiar au dubii dacă să profite de o persoană, și implicit, de bunătatea acestuia. Dacă cineva începe să bănuiască comportamentul lor ușor intrigant, ei vor crea chiar și o diversiune.

 

Săgetător

Dacă un Săgetător are nevoie să stea într-un loc și nu mai găsește niciun loc la hotel, cu siguranță va profita de bunătatea unui prieten care se va oferi să stea la el acasă. Dacă are nevoie să stea pentru o vreme, va apela la o scuză precum faptul că nu are unde să stea sau chiar la conștiință împotriva lor.

 

Balanță

Balanțele vor ca toți oamenii din jurul lor să fie fericiți, inclusiv și ei să fie fericiți, iar faptul că profită de bunătatea oamenilor nu este un lucru rău pentru ei. Își folosesc farmecul natural ca să-i influențeze pe ceilalți, dar și abilitatea de a le spune celorlalți exact ceea ce vor să audă.

Tag-uri: manipulare, zodii
loading...

Ştirile orei

ECONOMICA.NET

DAILYBUSINESS.RO

STIRIDESPORT.RO

ROMANIATV.NET

Comentarii
Adauga un comentariu nou
COMENTARIU NOU
Login
Autorul este singurul responsabil pentru comentariile postate pe acest site si isi asuma in intregime consecintele legale, implicit eventualele prejudicii cauzate, in cazul unor actiuni legale impotriva celor afirmate.

ARTICOLE PE ACEEAŞI TEMĂ