Adrian Mutu ar putea juca în India

| 03 iul, 2014

Fotbalistul român Adrian Mutu, acum la Petrolul Ploieşti, ar putea juca în campionatul Indiei, a cărui primă ediţie va debuta pe 19 septembrie, cu opt echipe, anunţă ziarul The Times of India.

Mutu a fost propus de agentul său unei formaţii din India, scrie publicaţia citată. Atacantul de 35 de ani a evoluat, în afara României, la echipe din Italia, Anglia şi Franţa.

Indian Super League (ISL) se dovedeşte atrăgătoare pentru unii fotbalişti celebri, dintre care mulţi sunt la finalul carierei. Pentru a legitima jucătorii propuşi de agenţi, francizele ce participă la acest campionat trebuie să obţină permisiunea aşa-numitului ISL Player Committee.

'Mai mulţi agenţi ne-au contactat cu câţiva fotbalişti celebri', a declarat un oficial al francizei din Goa.

Nu toţi jucătorii propuşi de agenţii lor au primit acceptul organizatorilor. Aşa s-a întâmplat cu una din legendele lui Liverpool, Robbie Fowler.

În schimb, potrivit unor surse, două francize au obţinut autorizaţia de a se întări cu Adrian Mutu şi fundaşul francez William Gallas. Francizele au la dispoziţie următoarele 48 de ore pentru a obţine semnătura jucătorilor şi a prezenta contractul organizatorilor.

Gallas, fost coleg al lui Mutu la Chelsea, a evoluat ultima oară la echipa australiană Perth Glory.

Francizei din Mumbai i-au fost propuşi galezul Craig Bellamy şi alte foste vedete din Premier League, iar altor francize le-au fost oferite nume ca Alessandro Nesta (Italia), Eidur Gudjohnsen (Islanda), Andy Cole (Anglia), Angelos Charisteas (Grecia) şi Arne Friedrich (Germania).

loading...

Ştirile orei

ECONOMICA.NET

DAILYBUSINESS.RO

STIRIDESPORT.RO

ROMANIATV.NET

Comentarii
Adauga un comentariu nou
COMENTARIU NOU
Login
Autorul este singurul responsabil pentru comentariile postate pe acest site si isi asuma in intregime consecintele legale, implicit eventualele prejudicii cauzate, in cazul unor actiuni legale impotriva celor afirmate.

ARTICOLE PE ACEEAŞI TEMĂ