ALEGERI PARȚIALE 2014. BEC a aprobat lista secțiilor care vor raporta prezența la vot

| 20 mai, 2014

Biroul Electoral Central pentru alegerile parlamentare parţiale a aprobat marţi eşantionul secţiilor de votare în baza căruia se va implementa sistemul de colectare date şi de informare periodică a opiniei publice privind prezenţa populaţiei la vot.

Biroul Electoral Central pentru alegerile parlamentare parţiale a aprobat marţi eşantionul secţiilor de votare în baza căruia se va implementa sistemul de colectare date şi de informare periodică a opiniei publice privind prezenţa populaţiei la vot, duminică.

Potrivit unei decizii a BEC, marja de eroare a informaţiilor privind prezenţa populaţiei la vot la alegerile parlamentare parţiale este de +/- 3%.

Secţiile de votare cuprinse în eşantion sunt din judeţele Galaţi, Hunedoara, Ilfov, Satu-Mare, Gorj, Timiş şi sectorul 4 Bucureşti,

loading...

Ştirile orei

ECONOMICA.NET

DAILYBUSINESS.RO

STIRIDESPORT.RO

ROMANIATV.NET

Comentarii
Adauga un comentariu nou
COMENTARIU NOU
Login
Autorul este singurul responsabil pentru comentariile postate pe acest site si isi asuma in intregime consecintele legale, implicit eventualele prejudicii cauzate, in cazul unor actiuni legale impotriva celor afirmate.

ARTICOLE PE ACEEAŞI TEMĂ