Alex Pascu, basistul trupei Goodbye to Gravity, A MURIT. Tânărul fusese transferat la un spital în Franţa

| 11 noi, 22:12

Alex Pascu, basistul Goodbye to Gravity, este al patrulea din cei cinci membri ai trupei care îşi pierde viaţa după incendiul de la Colectiv. Bilanţul victimelor tragediei se ridică astfel la 51.

Alex Pascu a fost transferat miecuri la o clinică din Franţa, cu o aeronavă SMURD care a decolat din Bucureşti în jurul orei 16. Familia sa dorea încă de acum câteva zile ca Alex să fie transferat la o clinică din străinătate, dar doctorii s-au opus. Între timp, zborul în străinătate a fost aprobat doar după ce starea i s-a mai îmbunătăţit. La Paris, unde aeronava a aterizat în jurul orei 19.30, starea lui Alex Pascu a devenit însă critică şi cu toate eforturile medicilor viaţa lui nu a putut fi salvată, el fiind declarat decedat, pe aeroport.

Alex Pascu avea 33 de ani şi era fiul Anei Pascu, vicepreşedinte al Federaţiei Internaţionale de Scrimă şi preşedinte de onoare al Federaţiei Române de Scrimă.

Citeşte şi: STAREA VICTIMELOR de la Colectiv. Câţi răniţi mai sunt în spitale

Alex Pascu şi solistul Andrei Găluţ erau singurii membri ai trupei Goodbye to Gravity rămaşi în viaţă după incendiul de la clubul Colectiv, din 30 octombrie. Vlad Ţelea şi Mihai Alexandru au murit chiar în seara incendiului, iar bateristul Bogdan Enache şi-a pierdut viaţa dumincă, el nerezistând transportului cu avionul către Elveţia. A intrat în şoc cardio-respirator, medicii au întors aeronava din drum, iar Bogdan a murit la scurt timp după aterizare.

loading...

Ştirile orei

ECONOMICA.NET

DAILYBUSINESS.RO

STIRIDESPORT.RO

ROMANIATV.NET

Comentarii
Adauga un comentariu nou
COMENTARIU NOU
Login
Autorul este singurul responsabil pentru comentariile postate pe acest site si isi asuma in intregime consecintele legale, implicit eventualele prejudicii cauzate, in cazul unor actiuni legale impotriva celor afirmate.

ARTICOLE PE ACEEAŞI TEMĂ