'Angajamentul pentru combaterea corupţiei', semnat de PMP

| 18 iun, 2014

Partidul Mişcarea Populară (PMP) a semnat 'Angajamentul pentru combaterea corupţiei', care prevede modificarea regulamentului Camerei Deputaţilor şi Senatului astfel încât votul pentru ridicarea imunităţii parlamentare să se facă la vedere, electronic, potrivit unui comunicat remis de Coaliţia românilor pentru combaterea corupţiei.

Documentul prevede, de asemenea, că partidul semnatar va susţine proiecte de lege care sprijină lupta împotriva corupţiei şi va vota împotriva oricăror iniţiative legislative care reduc atribuţiile instituţiilor de luptă împotriva corupţiei, reduc pedepsele pentru corupţie sau îi graţiază pe corupţi.

În comunicat se arată că documentul a fost semnat luni de preşedintele PMP, Elena Udrea, în numele Partidului Mişcarea Populara.

PMP este astfel cel de-al patrulea partid parlamentar din România care îşi asumă principiile 'Angajamentului pentru combaterea corupţiei', după ce acesta a fost semnat şi de PDL, PNR şi FC.

Romanian Community Coalition, cunoscută şi sub numele de 'Coaliţia românilor pentru combaterea corupţiei', este o organizaţie înfiinţată în Statele Unite cu scopul de a da o voce comunităţii româneşti şi a sprijini lupta împotriva corupţiei din România.

loading...

Ştirile orei

ECONOMICA.NET

DAILYBUSINESS.RO

STIRIDESPORT.RO

ROMANIATV.NET

Comentarii
Adauga un comentariu nou
COMENTARIU NOU
Login
Autorul este singurul responsabil pentru comentariile postate pe acest site si isi asuma in intregime consecintele legale, implicit eventualele prejudicii cauzate, in cazul unor actiuni legale impotriva celor afirmate.

ARTICOLE PE ACEEAŞI TEMĂ