Antonescu: Viitorul preşedinte al României nu trebuie doar să îl bată pe Ponta, ci să fie un preşedinte bun

| 28 mai, 2014

Preşedintele demisionar al Partidului Naţional Liberal (PNL), Crin Antonescu, consideră că viitorul preşedinte al României nu trebuie doar să îl învingă pe Victor Ponta, ci să fie 'un preşedinte bun'. El a declarat, marţi, la Realitatea TV, că PNL are obligaţia de a găsi şi susţine viitorului preşedinte.

Bucureşti, 28 mai/ Agerpres/- Preşedintele demisionar al Partidului Naţional Liberal (PNL), Crin Antonescu, consideră că viitorul preşedinte al României nu trebuie doar să îl învingă pe Victor Ponta, ci să fie 'un preşedinte bun'. El a declarat, marţi, la Realitatea TV, că PNL are obligaţia de a găsi şi susţine viitorului preşedinte.

'Ce este important este ca PNL să continue să fie în prima linie a luptei împotriva pericolului roşu şi să contribuie la găsirea, la susţinerea celui care să câştige alegerile prezidenţiale. Omul care câştigă alegerile prezidenţiale nu trebuie doar să îl bată pe Ponta sau pe vreun pesedist. Trebuie să fie un bun preşedinte al României. Noi am găsit în 2004 unul care l-a bătut pe Năstase. Acest lucru era necesar, dar nu a fost suficient, după cum am văzut zece ani după aceea zi de zi', a afirmat Antonescu.

El susţine că este pregătit să susţină 'pe oricine are şanse reale să câştige această bătălie'. Referindu-se la primarul Sibiului, Klaus Johannis, Antonescu a spus că această variantă 'trebuie analizată'.

'Klaus Johannis este o variantă pe care trebuie să o analizăm serios. Încrederea nu este suficientă. E pur şi simplu nerelevantă. Vorbim totuşi de Preşedinţia României. Trebuie să luăm în calcul toate lucrurile. Asta-i preocuparea mea. Acolo trebuie un om care să convingă, care să se bată, care să fie viu, care să aibă mai multe şanse mediatice, care să nu aibă un handicap. Fiecare dintre noi avem şi atuuri, avem şi dificultăţi. Klaus Johannis este cel mai puţin cunoscut din acest punct de vedere. Ăsta e un avantaj. Nu ştiu dacă vrea. Declaraţiile sale, care nu sunt făcute de azi pe mâine, arată o puternică reţinere', a adăugat Crin Antonescu.

loading...

Ştirile orei

ECONOMICA.NET

DAILYBUSINESS.RO

STIRIDESPORT.RO

ROMANIATV.NET

Comentarii
Adauga un comentariu nou
COMENTARIU NOU
Login
Autorul este singurul responsabil pentru comentariile postate pe acest site si isi asuma in intregime consecintele legale, implicit eventualele prejudicii cauzate, in cazul unor actiuni legale impotriva celor afirmate.

ARTICOLE PE ACEEAŞI TEMĂ