PDL a votat pentru o ALIANŢĂ cu PNL. Blaga: Vrem un SINGUR candidat la prezidenţiale

| 28 mai, 2014

Democrat-liberalii au decis, miercuri, în şedinţa Biroului Permanent Naţional, demararea negocierilor pentru o alianţă cu PNL, informează România TV.

Vasile Blaga a primit mandat din partea conducerii PDL să poarte negocieri cu PNL pentru formarea unei alianţe de dreapta.

"Biroul Permanent Naţional a decis cu unanimitate de voturi începerea discuţiilor cu PNL pentru construirea unei alternative pentru România", a declarat Vasile Blaga, după şedinţă.

"Dorim să colaborăm pe termen scurt, mediu şi lung, nu vom avea în vedere doar alegerile prezidenţiale, ci şi pe cele locale şi generale din 2016. Ba mai mult, în timp, dorim construirea a unui singur mare partid pe centru-dreapta în Romania. Salutăm dorinţa PNL de a face parte din mare a familie a PPE şi ne bucurăm că în grupul PPE se vor înscrie şi cei 6 europarlamentari liberali. Discuţiile vor începe după-masă", a adăugat Blaga.

În ceea ce priveşte alegerile prezidenţiale din toamnă, Blaga a arătat că această construcţie de dreapta va trebui să aibă un singur candidat.

"PDL are un candidat, unul foarte puternic, Cătălin Predoiu. Împreună cu liberalii vom stabili criteriile după care să avem un singur candidat. M-ar bucura să fie cel al PDL. Vom stabili criterii clare şi obiective, pentru ca această construcţie politică să aibă un singur candidat la prezidenţiale", a spus Blaga.

Citeste mai mult pe RTV.NET.

loading...

Ştirile orei

ECONOMICA.NET

DAILYBUSINESS.RO

STIRIDESPORT.RO

ROMANIATV.NET

Comentarii
Adauga un comentariu nou
COMENTARIU NOU
Login
Autorul este singurul responsabil pentru comentariile postate pe acest site si isi asuma in intregime consecintele legale, implicit eventualele prejudicii cauzate, in cazul unor actiuni legale impotriva celor afirmate.

ARTICOLE PE ACEEAŞI TEMĂ