ATAC DUR al lui Sorin Ovidiu Vîntu la adresa celor din generația Facebook: Sunteţi nişte...

| 07 dec, 2014

Sorin Ovidiu Vîntu a transmis, printr-un clip postat pe contul său de Facebook, un mesaj dur la adresa celor care au votat la alegerile prezidențiale din 16 noiembrie și a celor care fac parte din „generația Facebook”.

Acesta îi califică pe cei din „generația Facebook” ca fiind una de „proști” și dă tinerilor două variante pentru schimbarea situației: să plece din țară sau să schime sistemul politic.

„Sunteți niște proști, fraieri în toată puterea cuvântului. Șmecherii suntem noi. Noi suntem un aspirator de resurse, tot ceea ce produceți voi, luăm noi. Noi suntem combinatorii, ăia de deasupra. Indiferent cine vine la putere, avem relații și colo, și colo, oricum facem bani. Voi ce faceți? Generația n-am! Nu aveți absolut nimic! Nu aveți casă, nu aveți mașină. Bă, nici curve nu aveți! Trebuie să plecați din țară! Astfel rămân mai puțini muncitoti care să producă bani pe care noi să-i luăm. Vreți să ne schimbați pe noi? Aveți o singură șansă. Schimbați sistemul politic. Altfel, veți continua să fiți slugile noastre în continuare”, a declarat Vîntu.

loading...

Ştirile orei

ECONOMICA.NET

DAILYBUSINESS.RO

STIRIDESPORT.RO

ROMANIATV.NET

53 Comentarii
Adauga un comentariu nou
COMENTARIU NOU
Login
Autorul este singurul responsabil pentru comentariile postate pe acest site si isi asuma in intregime consecintele legale, implicit eventualele prejudicii cauzate, in cazul unor actiuni legale impotriva celor afirmate.
10 ian, 15:48
Rollo
Bai frate cred ca nimerit din greseala la psihiatrie dupa cum bag seama la unele comentarii...
06 ian, 23:18
Florin
Un dobitoc...Din pacate are dreptate : "Aveți o singură șansă. Schimbați sistemul politic. Altfel, veți continua să fiți slugile noastre în continuare".
04 ian, 19:39
Emil
Adevarul doare, nu-i asa? Prostilor!
01 ian, 11:55
vaxa lbina
s-a
trezit haralambie ologul sa dea lectii, el, putregaiul moldovean , nespalat si immputit...
13 dec, 2014
gogu
esti un olog care va muri in puscarie... vantul se schimba acum si tu faci pipi contra lui ... asa ca nu iti vor folosi la nimic toti banii din lume. Inutili ca si tine, o zdreanta avortata. Nu degeaba esti olog si paralitic. la multi ani de puscarie si sa mori lent in chinuri sa iti iasa sufletul pe ochiul maro, larg deschis la puscarie, gonflabila ce esti.
01 ian, 15:57
Vasile Baltag
ai dreptate gogule

ARTICOLE PE ACEEAŞI TEMĂ