Blaga: PDL vrea la guvernare doar în urma alegerilor generale

| 20 mai, 2013

Preşedintele PDL, Vasile Blaga, consideră că adversarul PDL este USL în întregul său şi spune că partidul lui îşi doreşte să ajungă la guvernare doar în urma alegerilor generale.

"Adversar este USL în întregul său. Acest partid cât sunt eu preşedinte nu doreşte să ajungă la guvernare decât în urma alegerilor generale, atunci când vor avea loc. De fapt, ne batem cu o putere care nu guvernează, se ceartă pe beneficiile guvernării, aşa cum înţeleg ei, o guvernare care este în impas în negocierile cu FMI. Au redus arieratele cu 50 de milioane de lei ruinând administraţiile publice locale şi nu discută FMI cu ei dacă nu ajung la o reducere de 680 de milioane de lei. O guvernare care se confruntă în fiecare zi cu greve, cu oameni în stradă. O guvernare care efectiv nu îşi respectă niciuna dintre obligaţii. Avem cu ce ne confrunta", a declarat Blaga.

Democrat-liberalul a menţionat că şi-a exprimat nemulţumirea faţă de rezultatul votului la ultima moţiune simplă iniţiată de deputaţii PDL.

Moţiunea simplă "Companiile de stat sub guvernarea USL: management privat sau cumetrie de partid?", depusă de 52 de deputaţi ai Partidului Democrat Liberal, a fost respinsă pe 8 mai în plenul Camerei Deputaţilor.

Împotriva moţiunii s-au înregistrat 225 de voturi, 31 de voturi au fost pentru şi 41 abţineri.

loading...

Ştirile orei

ECONOMICA.NET

DAILYBUSINESS.RO

STIRIDESPORT.RO

ROMANIATV.NET

Comentarii
Adauga un comentariu nou
COMENTARIU NOU
Login
Autorul este singurul responsabil pentru comentariile postate pe acest site si isi asuma in intregime consecintele legale, implicit eventualele prejudicii cauzate, in cazul unor actiuni legale impotriva celor afirmate.

ARTICOLE PE ACEEAŞI TEMĂ