Bombă! Maria Băsescu se pregăteşte să divorţeze de şeful statului (surse)

| 01 noi, 2014

Surse din mediul avocatilor sustin ca prima doamna a Romaniei, Maria Basescu, se pregateste sa divorteze de seful statului, anunta Cotidianul.ro. Potrivit publicatiei, dincolo de mici ieşiri protocolare şi aparenţe golite de sens, între cei doi soţi n-ar mai exista nici un fel de relaţie.

“Surse diferite şi credibile dau ca sigur acelaşi lucru şi în cazul preşedintelui României. Ele susţin că Prima Doamnă a României îşi caută de zor avocaţi pentru un divorţ. Dincolo de mici ieşiri protocolare şi aparenţe golite de sens, între cei doi soţi n-ar mai exista nici un fel de relaţie. În plus, familia preşedintelui este împărţită între ”mama” şi ”tata”. Una dintre fete este de partea lui Traian Băsescu, cealaltă este de partea mamei şi duce un război surd cu Elena Udrea. Situaţia tensionată se traduce şi într-un conflict mocnit între Elena Băsescu şi Ioana Băsescu. Elena Băsescu este disperată să aibă şi un băiat, fapt pentru care a plecat în SUA, unde a încercat o fertilizare in vitro, cu sex predeterminat pentru făt, titreaza sursa citata.

Un comunicat al Administraţiei Prezidenţiale infirmă această informaţie.

loading...

Ştirile orei

ECONOMICA.NET

DAILYBUSINESS.RO

STIRIDESPORT.RO

ROMANIATV.NET

54 Comentarii
Adauga un comentariu nou
COMENTARIU NOU
Login
Autorul este singurul responsabil pentru comentariile postate pe acest site si isi asuma in intregime consecintele legale, implicit eventualele prejudicii cauzate, in cazul unor actiuni legale impotriva celor afirmate.
03 dec, 2014
Daniela
Operator online
Cautam colaboratori / operatori pc

Doresc colaborare cu persoane interesate in dezvoltarea unui proiect de
educatie financiara si venit suplimentar.
Esti persevernt, rabdator si motivat sa lucrezi pe termen lung in
atingerea unui obiectiv? Te astept sa ne cunoastem.
Ofer training si coaching gratuit prin email.
Promovare de brand cu perspective de evolutie finaciara nelimitata
Proiectul se doreste a fi lansat pe piata americana de carti electronice!
Avem nevoie de persoane serioase, înzestrate cu calm si rabdare.
Cerinte:
- cunostinte minime PC
- necesar calculator
- conexiune internet
- rabdare
- seriozitate
Program part-time.
Detalii va oferim dupa ce trimiteti textul "info" la adresa de mail
[email protected]
02 dec, 2014
denisa
locuri de munca pentru toata lumea!!!
Locuri de munca urgente!
Incheiati imediat contract legal si incepeti rapid o activitate noua, usoara, serioasa si profitabila! Foarte multi oameni au inceput deja sa lucreze! Seriozitatea noastra este absoluta! Primele castiguri au fost deja acordate! Avem nevoie de operatori online care sa lucreze 3 ore pe zi si sa castige 300 dolari lunar!
Pentru detalii,trimiteti textul "Info" la adresa de email: [email protected]
29 noi, 2014
Sorin
Ba voi sunteti site de umor voluntar? Fereasca Dumnezeu! Mari tampiti mai sunteti.
28 noi, 2014
Eny
pentru protectia ei..
Se pare ca totusi ia in calcul si varianta cea mai rea, ca basica ar putea fi urmarit penal..pentru protectia averii ar putea sa recurga la acest gest. Aviz amatorilor..sobolanii INCEP SA PARASEASCA CORABIA MARINeRULUI..ha ha ha desi stiam ca Santa Klaus e prieten cu el
23 noi, 2014
geo
O
Oferte de lucru pe timp de criza! Alternativa noastra este cea mai sigura si mai serioasa! Oferim din start contract legal! Oamenii au inceput deja sa lucreze! S-au facut primele plati! Avem dovada! Castigurile sunt garantate! 300 de dolari lunar, pentru operatori online, cu 3 ore de lucru pe zi! Va expediem detalii, dupa ce trimiteti textul "Info" la adresa de email: [email protected]

ARTICOLE PE ACEEAŞI TEMĂ