BRD Bucharest Open 2014. SIMONA HALEP ne dă o veste bună: ''Voi fi aptă miercuri de joc''

| 06 iul, 2014

Simona Halep. Jucătoarea română de tenis Simona Halep a declarat că miercuri va fi aptă de joc, pentru primul tur de la turneul de tenis BRD Bucharest Open 2014.

În cadrul unei conferinţe de presă, care a avut loc duminică la Arenele BNR, Simona Halep a precizat: ''Mă simt destul de bine, am avut o mică accidentare în meciul cu Eugenie Bouchard din semifinala de la Wimbledon. Este vorba despre o uşoară entorsă. Voi fi aptă miercuri de joc şi cu siguranţă voi da totul pe teren''.

''Mă bucur pentru ce am făcut până acum în tenis, dar nu vreau să mă opresc aici. Vreau mult mai mult, visul meu este să ajung şi mai sus. Este un lucru frumos să joci pentru ţara ta, o fac cu drag tot timpul. Este incredibil să avem un turneu WTA în ţara noastră, va fi o mare plăcere să joc la Bucureşti'', a mai spus Simona Halep.

În continuare, ea a arătat: ''Uneori am emoţii să joc având publicul românesc în spate. Dar, sper să joc cât mai multe meciuri''. 

Jucătoarea română de tenis Simona Halep, cap de serie nr. 1, la turneul de tenis BRD Bucharest Open 2014, dotat cu premii de 250.000 dolari, va juca în primul tur, conform tragerii la sorţi de sâmbătă de la Arenele BNR, cu Kristina Mladenovic (Franţa), care a învins-o pe româncă în turneul de la Paris. Mladenovic a dispus de Halep cu 7-6 (1), 6-4, anul acesta, în primul tur la Paris, la sfârşitul lunii ianuarie.

Despre adversara sa, Simona Halep a menţionat: ''Îmi doream să joc cu altcineva. Dar nu poţi controla aceste lucruri. Voi da tot ce pot pe teren în ziua meciului cu Mladenovic. Ea are un serviciu foarte bun, foarte puternic. Va trebui să returnez bine şi să mă mişc bine pe teren. Sper ca sănătatea să îmi permită să îmi fac jocul meu''.

Citeşte şi: Tenis: Simona Halep - ''Îmi doresc să ajung numărul 1''

Întrebată dacă va putea juca mai multe partide, în cazul în care va câştiga primele confruntări pe zgura de la Arenele BNR, Simona Halep a spus: ''Sunt obişnuită cu acest ritm. Am jucat multe meciuri, am multe meciuri în picioare. Am o condiţie fizică bună şi am încredere în mine''.

Simona Halep a participat duminică la Kids Day. Pe terenul central de la Arenele BNR. Simona Halep a făcut mai multe schimburi de lovituri cu copii care practică tenisul. Apoi a oferit numeroase autografe şi a făcut fotografii cu cei mai mici suporteri ai săi. ''A fost o zi foarte frumoasă. Şi eu am avut ocazia să întâlnesc jucători valoroşi când eram copil. Asta m-a motivat foarte mult'', a declarat Simona Halep.
''Pentru prima dată fac trecere de la iarbă la zgură. Dar eu am făcut un turneu foarte bun şi la Roland Garros'', a arătat jucătoarea de tenis.

Întrebată când mai are timp să se odihnească, în tot acest calendar de competiţii, Simona Halep a declarat: ''Chiar după turneul de la Bucureşti mă voi relaxa timp de 10 zile. Urmează o mică vacanţă pentru mine, să mă odihnesc, să mă liniştesc, înaintea sezonului din America''.

Solicitată să ofere detalii despre vacanţa sa, Simona Halep a spus: ''Locul este secret''.

loading...

Ştirile orei

ECONOMICA.NET

DAILYBUSINESS.RO

STIRIDESPORT.RO

ROMANIATV.NET

Comentarii
Adauga un comentariu nou
COMENTARIU NOU
Login
Autorul este singurul responsabil pentru comentariile postate pe acest site si isi asuma in intregime consecintele legale, implicit eventualele prejudicii cauzate, in cazul unor actiuni legale impotriva celor afirmate.

ARTICOLE PE ACEEAŞI TEMĂ