Simona Halep, despre atmosfera de la turneul BRD

| 09 iul, 2014

BRD Bucharest Open. Jucătoarea română de tenis Simona Halep, victorioasă miercuri în primul tur la BRD Bucharest Open, a remarcat atmosfera creată de spectatori.

'A fost o atmosferă incredibilă. Mă bucur că am terminat meciul în două seturi', a declarat Simona Halep.

BRD Bucharest Open. Întrebată cum evoluează accidentarea sa la gleznă, Simona Halep a spus: 'Sunt încă afectată, dar nu m-a deranjat. Voi avea timp să mă recuperez total pentru evoluţiile de pe continentul american'.

'Încerc să iau fiecare meci la rând. Pentru mine fiecare debut de turneu este un început de război', a mai arătat ea.

La conferinţa de presă, Halep a ţinut să mulţumească antrenorilor săi, părinţilor, tuturor oamenilor din tenis, pentru că au susţinut-o să ajungă la un asemenea nivel.

'Nu mă gândesc la titlurile cucerite în 2013. Astfel nu am presiune pe teren. Tot aşa voi juca şi la US Open, unde nu am un obiectiv, dar voi încerca să ajung cât mai departe în turneu', a afirmat jucătoarea.

BRD Bucharest Open. Simona Halep a învins-o, miercuri, pe olandeza Indy De Vroome cu 6-0, 6-4 şi s-a calificat în optimile probei de simplu la turneul BRD Bucharest Open (WTA).

loading...

Ştirile orei

ECONOMICA.NET

DAILYBUSINESS.RO

STIRIDESPORT.RO

ROMANIATV.NET

Comentarii
Adauga un comentariu nou
COMENTARIU NOU
Login
Autorul este singurul responsabil pentru comentariile postate pe acest site si isi asuma in intregime consecintele legale, implicit eventualele prejudicii cauzate, in cazul unor actiuni legale impotriva celor afirmate.

ARTICOLE PE ACEEAŞI TEMĂ