BRD Bucharest Open. O noua generaţie de talente în sport. Cine sunt performerii zilelor noastre

| 09 iul, 2014

BRD Bucharest Open. Din fericire vom avea ocazia sa o vedem pe Simona Halep in actiune in cadrul turneului de tenis organizat in Bucuresti, in aceste zile. Dar pe langa Halep avem sansa sa vedem pe teren mai multe sportive romance de mare perspectiva: Irina-Camelia Begu, Alexandra Cadantu, Monica Niculescu

BRD Bucharest Open. Wimbledon 2014 a fost un turneu in care Simona Halep a stralucit pur si simplu. Ghinionul a facut ca sportiva noastra sa nu ajunga in finala din cauza unei accidentari. Cu toate ca nu a castigat trofeul, Halep a aratat ca este o mare campioana si un model pentru fiecare roman, nu numai pentru generatiile tinere.

Wimbledon 2014. Ce impresioneaza la Simona Halep este faptul ca, in ciuda varstei de numai 22 de ani si a performantelor uriase obtinute pana acum, ramane o persoana modesta, ancorata in realitate. Dupa turneul Wimbledon 2014 a spus ca visul ei este sa urce si mai sus in clasament si a subliniat ca se simte mandra ca este romanca.

Citește și: Simona Halep: Sunt un produs 100% românesc

„Vreau mult mai mult în tenis. Visul meu este să ajung şi mai sus. Este superb să joci pentru ţara ta. Sper să fiu şi mai sus şi sper să ajung aproape de Nadia, Hagi şi Ilie Năstase. Eu sunt un produs sută la sută la românesc, întotdeauna m-am antrenat în ţară şi cu siguranţă că tot aici voi rămâne şi pe viitor”, a declarat Simona Halep.

BRD Bucharest Open. Din fericire vom avea ocazia sa o vedem pe Simona Halep in actiune in cadrul turneului de tenis organizat in Bucuresti, in aceste zile. Dar pe langa Halep avem sansa sa vedem pe teren mai multe sportive romance de mare perspectiva: Irina-Camelia Begu, Alexandra Cadantu, Monica Niculescu. Cele mentionate mai sus fac parte si din echipa nationala de tenis a Romaniei, care a reusit in aprilie sa ne aduca o mare bucurie invingand Serbia si calificandu-se in Grupa a II-a a Fed Cup. In tenisul feminin stam bine si jucatoarele care vin din urma promit mult. De exemplu, Elena Gabriela Ruse a ajuns pana in semifinale in proba de junioare la Wimbledon.

Citește și: Victor Ponta i-a dat paşaportul diplomatic Simonei Halep şi o aşteaptă în Guvern

BRD Bucharest Open. Tot din fericire, in sfarsit sportului romanesc incepe sa i se acorde o atentie din ce in ce mai ridicata si asta datorita faptului ca avem in persoana de ministru pe marea noastra campioana Gabriela Szabo. Din ecuatie nu trebuie uitat nici premierul Victor Ponta, care este recunoscut pentru un impatimit al sportului si chiar se implica pentru dezvoltarea lui.

loading...

Ştirile orei

ECONOMICA.NET

DAILYBUSINESS.RO

STIRIDESPORT.RO

ROMANIATV.NET

2 Comentarii
Adauga un comentariu nou
COMENTARIU NOU
Login
Autorul este singurul responsabil pentru comentariile postate pe acest site si isi asuma in intregime consecintele legale, implicit eventualele prejudicii cauzate, in cazul unor actiuni legale impotriva celor afirmate.
09 iul, 2014
fan Sultanescu
de fapt articolul era suficient si atat:
"premierul Victor Ponta, ...este recunoscut ...un impatimit al sportului si chiar se implica pentru dezvoltarea lui"
ce ne intereseaza pe noi de transpiratia,munca,copilaria pierduta a lui Halep?
ce Halep ne da sa mancam?Sultanescu,Ponta,Palada,Ghita si B Teodorescu ne dau..
ei sunt adevaratii performeri
Semneaza:Colectivul de la Obiectiv...
09 iul, 2014
goPonta
pai Ponta chiar se implica: in sport, l-a ajutat pe Iorgulescu sa devina presedinte la Liga...
era obligatoriu,Iorgulescu fiind cercetat penal
doar asa se califica
da,ce legatura are dle Sultanescu,turneul BRD cu Ponta?
n-are, dar ai mai scris o data numele Ponta
nefericitule

ARTICOLE PE ACEEAŞI TEMĂ