Simona Halep: Sunt un produs 100% românesc

| 07 iul, 2014

Simona Halep. Jucătoarea română de tenis Simona Halep a afirmat luni la Palatul Victoria că, din punctul de vedere sportiv, este un produs 100% românesc şi că îşi doreşte să rămână în ţară.

Simona Halep. 'Sunt un produs 100% românesc în sport şi mă bucură treaba aceasta. O să rămân în România întotdeauna şi o să dau tot ce pot pe teren, ca să aduc bucurii românilor. Vreau să mulţumesc tuturor pentru această bucurie de a fi ambasador al turismului, este o onoare. Vă aştept bineînţeles la turneul de la Bucureşti, primul în ţara noastră. O să joc cât pot eu de bine, ca să ajung în fazele finale', a afirmat Halep.

Şase personalităţi din domeniul culturii, sportului şi ştiinţelor - Anina Ciuciu, Simona Halep, Horia Tecău, Alexandru Tomescu, Mihai Covaliu şi Ionuţ Budişteanu - au primit luni, la Palatul Victoria, paşapoarte diplomatice, în calitate de ambasadori ai turismului românesc.

Evenimentul a avut loc în prezenţa prim-ministrului Victor Ponta, a ministrului Afacerilor Externe, Titus Corlăţean, şi a ministrului Delegat pentru IMM, Mediu de Afaceri şi Turism, Florin Jianu

loading...

Ştirile orei

ECONOMICA.NET

DAILYBUSINESS.RO

STIRIDESPORT.RO

ROMANIATV.NET

Comentarii
Adauga un comentariu nou
COMENTARIU NOU
Login
Autorul este singurul responsabil pentru comentariile postate pe acest site si isi asuma in intregime consecintele legale, implicit eventualele prejudicii cauzate, in cazul unor actiuni legale impotriva celor afirmate.

ARTICOLE PE ACEEAŞI TEMĂ