Wimbledon 2014. Kvitova a demolat-o în finală pe Bouchard, învingătoarea Simonei Halep

| 05 iul, 2014

Wimbledon 2014. Petra Kvitova a castigat sambata turneul de Grand Slam de la Wimbledon. In finala, cehoaica a surclasat-o pe tanara canadianca Eugenie Bouchard in doua seturi, scor 6-3, 6-0, la capatul unui joc ce a durat mai putin de o ora.

Wimbledon 2014. Eugenie Bouchard, care in semifinale a trecut de Simona Halep, n-a putut sa-i faca fata Kvitovei, care a dictat ritmul partidei inca din start si a impresionat prin forta cu care a lovit mingea.

Doar 3 game-uri a reusit Bouchard intr-un joc in care Kvitova a reusit nu mai putin de 6 break-uri!

Pentru Kvitova este cel de-al doilea trofeu castigat in capitala Angliei, dupa cel cucerit acum 3 ani, pe cand avea doar 21 de ani.

Citeste si: Wimbledon 2014. Simona Halep, ÎNVINSĂ de Eugenie Bouchard în semifinale la Wimbledon

Dupa aceasta victorie, Kvitova va primi 2.000 de puncte in clasamentul WTA siun cec in valoare de 1,76 milioane de lire sterline.

Incepand de saptamana viitoare, cehoaica va urca de pe locul 6 pana pe pozitia a 4-a in ierarhia WTA. De partea cealalta, Bouchard va face un salt de pe locul 13 pana pe pozitia a 7-a.

loading...

Ştirile orei

ECONOMICA.NET

DAILYBUSINESS.RO

STIRIDESPORT.RO

ROMANIATV.NET

Comentarii
Adauga un comentariu nou
COMENTARIU NOU
Login
Autorul este singurul responsabil pentru comentariile postate pe acest site si isi asuma in intregime consecintele legale, implicit eventualele prejudicii cauzate, in cazul unor actiuni legale impotriva celor afirmate.

ARTICOLE PE ACEEAŞI TEMĂ