WIMBLEDON 2014. De ce a fost învinsă Simona Halep în semifinale la Wimbledon?

| 04 iul, 2014

WIMBLEDON 2014. Intalnirea dintre Simona Halep si Eugenie Bouchard, din sferturile de finala ale turneului de Grand Slam de la Wimbledon, a fost decisa de un eveniment petrecut in primul set.

WIMBLEDON 2014. Jurnalistii britanici sunt siguri ca, daca Simona nu s-ar fi accidentat la glezna in startul partidei, altfel ar fi stat lucrurile.

CITEȘTE ȘI: Radu Banciu provoacă din nou: Ce a spus aseară despre meciul "nenorocitei" de Simona

"Dupa patru game-uri, Halep s-a lovit la glezna stanga, adaugand inca o problema dupa cea la pulpa. Miscarile pe teren - cea mai importanta calitate a ei - au fost vizibil afectate", noteaza cotidianul The Guardian.

CITEȘTE ȘI: Marcel Pavel, gafă colosală alături de Simona Halep

Simona Halep a fost invinsa joi in semifinale la Wimbledon de Eugenie Bouchard, scor 6-7, 2-6, dupa un joc care a durat o ora si 34 de minute.

CITEȘTE ȘI: Wimbledon 2014. Declaraţie uimitoare a lui John McEnroe despre Simona Halep

Pentru atingerea semifinalelor, Simona va fi recompensata cu 720 de puncte in clasamentul WTA si un cec in valoare de 440.000 de lire sterline.

CITEȘTE ȘI: Wimbledon 2014. Cine este Eugenie Bouchard, adversara Simonei Halep în semifinale la Wimbledon


Sursă: ziare.com

loading...

Ştirile orei

ECONOMICA.NET

DAILYBUSINESS.RO

STIRIDESPORT.RO

ROMANIATV.NET

Comentarii
Adauga un comentariu nou
COMENTARIU NOU
Login
Autorul este singurul responsabil pentru comentariile postate pe acest site si isi asuma in intregime consecintele legale, implicit eventualele prejudicii cauzate, in cazul unor actiuni legale impotriva celor afirmate.

ARTICOLE PE ACEEAŞI TEMĂ