Ilie Năstase, declarație aspră despre Simona Halep

| 03 iul, 2014

WIMBLEDON 2014. Simona Halep a fost eliminată joi din semifinalele turneului de la Wimbledon de sportiva Eugenie Bouchard. Ilie Năstase a comentat ratarea calificării în finală a româncei, spunând că cel mai important lucru pentru un sportiv este, până la urmă, obținerea trofeului.

WIMBLEDON 2014. "Nu ne putem consola cu aceasta semifinala de Wimbledon. Mi se pare putin. Asta o fac doar spectatorii, nu si jucatorii, pentru ei conteaza trofeele, asta e cel mai important. Simona Halep este incomodata de aceasta suprafata: pe iarba nimeni nu e perfect, in afara de Federer si Sampras, care erau foarte constanti pe suprafata asta, din cate imi aduc eu aminte. Nu mai conteaza pe ce loc va termina anul: e foarte bun locul 3, daca va trece pe 2 e si mai bine, e o realizare si asta. Doar ca e important sa castige si ea un turneu de Grand Slam, asta e cel mai important. Asta conteaza in tenis: cupele!", a spus Ilie Nastase la Sport.ro.

 

 

loading...

Ştirile orei

ECONOMICA.NET

DAILYBUSINESS.RO

STIRIDESPORT.RO

ROMANIATV.NET

1 Comentarii
Adauga un comentariu nou
COMENTARIU NOU
Login
Autorul este singurul responsabil pentru comentariile postate pe acest site si isi asuma in intregime consecintele legale, implicit eventualele prejudicii cauzate, in cazul unor actiuni legale impotriva celor afirmate.
04 iul, 2014
ioan din Ardeal
pana nu vorbesti, esti destept!
S-a trezit si Nastase vorbind!!!! Ca-i la moda astazi sa-ti arati chilotii si prostia.Nastase a fost un MARE jucator de tenis,dar un NESERIOS. Asa ca se ia si omul de cei muncitori ca Halep .Ilie ,poti fi oricat de MARE ca jucator, ai un caracter INFECT. Si la urma urmei asta conteaza cel mai mult.

ARTICOLE PE ACEEAŞI TEMĂ