Teoria „Serena Williams, beată sau drogată la Wimbledon”. Fostă tenismenă: „E clar că nu e un virus”

| 03 iul, 2014

WIMBLEDON 2014. Serena şi sora ei, Venus, au fost înfrânte de dublul Barrois-Voegele, după ce numărul 1 mondial a semănat cu un copil care abia învăţa să ţină racheta în mână. Greşelile făcute de Serena Wiliams la Wimbledon au stârnit un val de controvesrse în ceea ce o priveşte pe tenismena numărul 1 mondial.

WIMBLEDON 2014. Martina Navratilova, fostă tenismenă de origine cehă, a comentat comportamentul neobişnuit afişat de Serena Williams pe terenul de tenis în meciul de dublu de la Wimbledon, unde a jucat alături de sora ei, Venus.

„Mi se pare neplăcut. Cred că nu este virus, aşa cum spun ei. Este clar că nu despre asta este vorba. Nu ştiu ce e, dar sper că Serena este bine. Nu am mai văzut niciodată aşa ceva şi sper să nu mai văd niciodată. Toată lumea a fost pusă într-o situaţie dificilă, inlcusiv WTA. Nu este corect. Sfidează logica pe toate planurile. Antrenorul său a spus că nu a mai văzut-o de două zile. Nu ştia nimic. Cum să fii antrenor şi să nu ştii nimic? Este greşit. Nu ştii ce se întâmplă, dar nu a fost niciun virus, asta este clar”, a declarat Martina Navratilova, care a câştigat de nouă ori titlul la Wimbledon.

Mai mulţi comentatori sportivi au sugerat că Serena Williams ar fi consumat ceva din cauza căreia ar fi fost ameţită şi dezorientată.

Citește mai mult pe gandul.info.

loading...

Ştirile orei

ECONOMICA.NET

DAILYBUSINESS.RO

STIRIDESPORT.RO

ROMANIATV.NET

Comentarii
Adauga un comentariu nou
COMENTARIU NOU
Login
Autorul este singurul responsabil pentru comentariile postate pe acest site si isi asuma in intregime consecintele legale, implicit eventualele prejudicii cauzate, in cazul unor actiuni legale impotriva celor afirmate.

ARTICOLE PE ACEEAŞI TEMĂ