Wimbledon 2014. Simona Halep, cu un pas mai aproape de trofeu. Sharapova a fost ELIMINATĂ dramatic

| 01 iul, 2014

WIMBLEDON 2014. Maria Sharapova, favorită 5 la Wimbledon, a părăsit competiția în faza optimilor de finală, după ce a pierdut partida cu nemțoaica Angelique Kerber (favorită 5), scor 6-7, 6-4, 6-4, informează digisport.ro. Rusoaica era cel mai dificil adversar pe care Simona Halep, favorită 3, îl putea întâlni în semifinalele turneului.

WIMBLEDON 2014. Primul set a oferit, un tenis de mare clasă, în care Kerber s-a autodepășit, a returnat aproape toate mingile grele și a dus jocul în tiebreak. Sharapova (locul 5 WTA) a avut avantaj acolo, dar jucătoarea germană a avut câștig de cauză și s-a impus la 4. Surpriza părea să se contureze, dar greul abia începea pentru Kerber.

Setul doi a debutat bine pentru Masha, care a făcut break pentru 1-0, dar și-a pierdut imediat serviciul și apoi s-a mers cap la cap până la 3-3. Acolo, Sharapova a izbutit un break decisiv, cu o minge plasată în cros, imposibil de ajuns pentru Kerber, care, dezamăgită, și-a pus prosopul în cap la pauza dintre game-uri. Aceata a revenit în luptă, dar al doilea set i-a revenit în cele din urmă Mariei, scor 6-4. Setul decisiv a început surprinzător pentru spectatori și s-a încheiat dramatic.

Citeşte şi: Wimbledon 2014. Cu cine joacă Simona Halep în sferturile turneului de la Wimbledon

WIMBLEDON 2014. Kerber a intrat pe teren concentrată, a fost excelentă la serviciu și s-a distanțat rapid la 3-0. Sharapova a avut o răbufnire de orgoliu la 4-2, când a ajuns la egalitate și putea forța break-ul. În cele din urmă, Angelique a avut nervii mai tari și s-a distanțat decisiv la 5-2, având apoi și minge de meci pe serviciul advers! Sharapova a salvat-o pe însă și s-a apropiat la 5-4 la game-uri, servind pentru egalarea situației pe tabelă. Din nou ezitantă la serviciu, Sharapova n-a mai avut forță: s-a făcut 0-40, iar Kerber a încheiat partida la avantaj, după 8 mingi de meci irosite! Fiecare dintre cele două sportive a realizat câte patru break-uri, dar nemțoaica a profitat de momentele cruciale ale jocului.

Citeşte şi: Care este primul lucru pe care îl face Simona Halep dimineaţa

În cele două ore de joc, doar 11 greșeli neforțate a comis Kerber, care a realizat una dintre cele mai mari peformanțe ale carierei. Sharapova a încheiat cu nu mai puțin de 43, dar a lovit și 53 de lovituri direct câștigătoare, spre deosebire de cele 27 ale nemțoaicei (locul 7 WTA).

WIMBLEDON 2014. În turul următor, Kerber o va întâlni pe canadianca Eugenie Bouchard, care reușește un nou turneu mare de Grand Slam. În semifinale, învingătoarea ar putea da piept cu Simona Halep, care are meci cu Sabine Lisicki, din Germania. 4-2 a devenit scorul partidelor directe dintre Kerber și Sharapova, în condițiile în care rusoaica câștigase ultimele trei dueluri, niciunul pe iarbă însă

loading...

Ştirile orei

ECONOMICA.NET

DAILYBUSINESS.RO

STIRIDESPORT.RO

ROMANIATV.NET

Comentarii
Adauga un comentariu nou
COMENTARIU NOU
Login
Autorul este singurul responsabil pentru comentariile postate pe acest site si isi asuma in intregime consecintele legale, implicit eventualele prejudicii cauzate, in cazul unor actiuni legale impotriva celor afirmate.

ARTICOLE PE ACEEAŞI TEMĂ