Veste excelentă pentru Simona Halep la Wimbledon 2014

| 27 iun, 2014

Wimbledon 2014. Simona Halep, nr. 3 WTA, a scapat de inca o adversara importanta in drumul spre fazele superioare de la Wimbledon 2014. Simona Halep va juca, vineri, cu Lesia Tsurenko, nr. 170, în turul II. Partida era programata initial joi, dar a fost amanata din cauza ploii.

Wimbledon 2014. Simona Halep are parte de o conjunctura incredibila a rezultatelor la Wimbledon 2014. Astfel, Carla Suarez Navarro, nr. 15 WTA, pe care Simona Halep o putea intalni in optimile de finala, a fost eliminata de Zarina Diyas, nr. 72 WTA, scor 7-6 (12), 5-7, 6-2. Astfel, pentru a ajunge in sferturile de finala, Simona Halep va intalni doar adversare clasate sub locul 72.

Simona Halep este foarte aproape de a ajunge pentru a treia oara in acest an in sferturile unui turneu de Grand Slam, dupa Australian Open si Roland Garros, scrie romaniatv.ro.

Simona Halep isi va pastra locul 3 in lume daca ajunge in sferturile de finala la Wimbledon 2014.

 

Citeste mai mult pe RTV.NET.

loading...

Ştirile orei

ECONOMICA.NET

DAILYBUSINESS.RO

STIRIDESPORT.RO

ROMANIATV.NET

Comentarii
Adauga un comentariu nou
COMENTARIU NOU
Login
Autorul este singurul responsabil pentru comentariile postate pe acest site si isi asuma in intregime consecintele legale, implicit eventualele prejudicii cauzate, in cazul unor actiuni legale impotriva celor afirmate.

ARTICOLE PE ACEEAŞI TEMĂ