Anunţ de ultimă oră al Simonei Halep înainte de Wimbledon

| 22 iun, 2014

Încerc sa imi imbunatatesc jocul de fiecare data si sa urc poate pe locul doi sau chiar pe unu", a precizat Simona Halep inainte de startul Wimbledonului din 2014.

Turneul de la Wimbledon, al treilea de Grand Slam al anului, va debuta pe 23 iunie, iar Simona Halep va fi cap de serie numarul trei pe tabloul feminin. "Incerc sa imi imbunatatesc jocul de fiecare data si sa urc poate pe locul doi sau chiar pe unu", a precizat Simona Halep inainte de startul Wimbledonului din 2014, notează Hotnews.ro.

Turneul de la Wimbledon se va desfasura in perioada 23 iunie - 6 iulie.

"Am avut o recuperare buna, in fiecare zi am lucrat pentru asta. Ma simt bine aici si cred ca voi reusi sa fac un joc bun" - Simona Halep, citat de Digisport.

Despre turnele de Grand Slam


"Inaintea startului de la Roland Garros nu ma gandeam ca voi juca finala. Turneele de Grand Slam sunt foarte dificile pentru ca toata lumea incearca sa dea ce are mei bun. Fiecare meci e greu. Imi doresc sa ajung departe si in acest turneu (Wimbledon - n.r.) si ma voi bucura de fiecare moment petrecut pe teren" - Simona Halep.

Ce isi propune in urmatoarea perioada


"Incerc sa imi imbunatatesc jocul de fiecare data si sa urc poate pe locul 2 sau chiar 1" - Simona Halep.



loading...

Ştirile orei

ECONOMICA.NET

DAILYBUSINESS.RO

STIRIDESPORT.RO

ROMANIATV.NET

Comentarii
Adauga un comentariu nou
COMENTARIU NOU
Login
Autorul este singurul responsabil pentru comentariile postate pe acest site si isi asuma in intregime consecintele legale, implicit eventualele prejudicii cauzate, in cazul unor actiuni legale impotriva celor afirmate.

ARTICOLE PE ACEEAŞI TEMĂ