Cât de GRAVĂ este accidentarea Simonei Halep

| 19 iun, 2014

Simona Halep s-a retras din cadrul turneului de la 's-Hertogenbosch din cauza unei accidentari la umar, intr-un moment in care meciul cu Annika Beck mergea asa cum isi dorea.

La finalul meciului, Simona Halep a anuntat ca accidentarea nu este grava si ca va putea fi pregatita pentru turneul de la Wimbledon.

"Accidentarea nu este foarte periculoasa. Am fost rece pe teren, iar muschii de la umar si coaste s-au contractat, iar fizioterapeutul mi-a spus ca ar trebui sa ma opresc deoarece poate deveni si mai rau. Insa voi fi bine pentru Wimbledon", a spus Simona Halep.

Simona Halep s-a retras in turul doi de la 's-Hertongenbosch, in setul secund al meciului cu Annika Beck, din cauza unei accidentari la umar.

Primele probleme au aparut la finalul setului unu, cand Halep a solicitat interventia echipei medicale. Romanca a revenit pe teren, a mai jucat cinci game-uri, a cerut din nou ajutorul medicilor, iar apoi a decis sa abandoneze.

 

 

Sursă: ziare.com

loading...

Ştirile orei

ECONOMICA.NET

DAILYBUSINESS.RO

STIRIDESPORT.RO

ROMANIATV.NET

Comentarii
Adauga un comentariu nou
COMENTARIU NOU
Login
Autorul este singurul responsabil pentru comentariile postate pe acest site si isi asuma in intregime consecintele legale, implicit eventualele prejudicii cauzate, in cazul unor actiuni legale impotriva celor afirmate.

ARTICOLE PE ACEEAŞI TEMĂ