Şarapova, desemnată jucătoarea WTA a lunii mai. Halep - locul 1 în preferinţele fanilor

| 13 iun, 2014

WTA a anunţat, pe site-ul oficial, că sportiva rusă Maria Şarapova a fost desemnată jucătoarea lunii mai, datorită câştigării turneelor de la Madrid şi Roland Garros, în timp ce Simona Halep, finalistă atât în Spania cât şi în Franţa, a ocupat primul loc în preferinţele fanilor.

Wtatennis.com notează că Şarapova a învins la Madrid trei jucătoare din Top 5 - Na Li, Agnieszka Radwanska şi Simona Halep, iar la Paris s-a impus în faţa vedetelor în formare Garbiñe Muguruza, Eugenie Bouchard şi Simona Halep. "De aceea, Şarapova a fost numită jucătoarea WTA a lunii mai", scrie site-ul WTA.

În ceea ce o priveşte pe Simona Halep, românca a primit 291.000 din totalul de 305.000 de voturi ale fanilor pe site-ul wtatennis.com. Astfel, Halep s-a clasat pe prima poziţie în preferinţele fanilor, cu 95 la sută din voturi, urmată de Maria Şarapova - 4 la sută şi de americanca Serena Williams, cu doar un procent. "Însă a trebuit să optăm pentru Şarapova, care a învins-o pe Halep atât în finala de la Madrid cât şi în cea de la Roland Garros", a menţionat WTA.

Simona Halep a pierdut finala turneului de la Madrid în faţa Mariei Şarapova în data de 11 mai, scor 6-1, 2-6, 3-6, şi a fost învinsă de sportiva rusă în ultimul act de la Roland Garros în 7 iunie, scor 4-6, 7-6 (5), 4-6.

loading...

Ştirile orei

ECONOMICA.NET

DAILYBUSINESS.RO

STIRIDESPORT.RO

ROMANIATV.NET

Comentarii
Adauga un comentariu nou
COMENTARIU NOU
Login
Autorul este singurul responsabil pentru comentariile postate pe acest site si isi asuma in intregime consecintele legale, implicit eventualele prejudicii cauzate, in cazul unor actiuni legale impotriva celor afirmate.

ARTICOLE PE ACEEAŞI TEMĂ