Gigi Becali, gest incredibil pentru Simona Halep

| 17 iun, 2014

Gigi Becali a devenit fanul Simonei Halep, mai ales după finala jucată la Roland Garros, pe care a urmărit-o din închisoare.

"Gigi Becali s-a uitat cu mare atenţie la meciul dintre Simona Halep şi Maria Şarapova. Se agita ca un leu în cuşcă la fiecare minge şi spunea într-una că Simona Halep e machedoancă de-a lui, iar această fată este mândria lor!", au dezvăluit apropiaţi ai lui Gigi Becali pentru Fanatik.

"Gigi Becali ne-a transmis să luăm cât mai repede legătura cu primul antrenor al Simonei Halep, deoarece este dispus să ofere între 15.000 şi 20.000 de euro copiilor de la clubul de unde ea a început tenisul. Gigi Becali a rămas impresionat de performanţele Simonei Halep şi vrea să ajute şi alţi jucători să ajungă pe urmele ei", a precizat un apropiat al patronului din Ghencea.

 

 

 

loading...

Ştirile orei

ECONOMICA.NET

DAILYBUSINESS.RO

STIRIDESPORT.RO

ROMANIATV.NET

Comentarii
Adauga un comentariu nou
COMENTARIU NOU
Login
Autorul este singurul responsabil pentru comentariile postate pe acest site si isi asuma in intregime consecintele legale, implicit eventualele prejudicii cauzate, in cazul unor actiuni legale impotriva celor afirmate.

ARTICOLE PE ACEEAŞI TEMĂ