Instanţa a rămas în pronunţare la contestaţia lui Gigi Becali

| 17 iun, 2014

Magistraţii Judecătoriei Medgidia au rămas în pronunţare, marţi, referitor la contestaţia lui Gigi Becali faţă de sancţiunile aplicate de reprezentanţii Penitenciarului Poarta Albă împotriva sa, ca urmare a comportamentului pe care l-a avut în ziua în care i s-a acordat dreptul de a pleca din penitenciar.

În sala de judecată, Becali a spus că în penitenciar nu se aplică legea, existând o 'putere militară', că se simte discriminat, menţionând totodată că deşi are regim deschis de detenţie este permanent flancat de gardieni.

Referitor la permisia sa de o zi, Becali le-a spus judecătorilor că, fiind o persoană publică, este inevitabil să nu vorbească cu jurnaliştii. Acesta a afirmat că ziariştii l-au urmărit pe tot traseul, de la penitenciar până acasă şi înapoi la Poarta Albă, şi că a stat de vorbă cu jurnaliştii pentru că i-a fost dor de libertate.

Gigi Becali a contestat în instanţă deciziile luate împotriva sa, luna trecută, de comisia de disciplină din Penitenciarul Poarta Albă, referitor la comportamentul pe care l-a avut în ziua în care a fost eliberat, acesta discutând cu reprezentanţii presei. Sancţiunile au fost aplicate inclusiv din cauza telefonului pe care Becali l-a dat din penitenciar la un post de televiziune, intrând în direct la o emisiune.


Omul de afaceri a contestat interdicţia impusă de conducerea penitenciarului de a mai putea munci, până în septembrie, la academia de fotbal a lui Gheorghe Hagi, precum şi ridicarea dreptului de a fi vizitat şi de a primi pachete timp de o lună.


Tag-uri: gigi becali
loading...

Ştirile orei

ECONOMICA.NET

DAILYBUSINESS.RO

STIRIDESPORT.RO

ROMANIATV.NET

Comentarii
Adauga un comentariu nou
COMENTARIU NOU
Login
Autorul este singurul responsabil pentru comentariile postate pe acest site si isi asuma in intregime consecintele legale, implicit eventualele prejudicii cauzate, in cazul unor actiuni legale impotriva celor afirmate.

ARTICOLE PE ACEEAŞI TEMĂ