OFICIAL! Ce jucător a transferat Steaua

| 01 sep, 2014

Steaua a mai bifat un transfer in ultima zi a perioadei de mercato, atacantul Raul Rusescu fiind imprumutat pentru un sezon in Ghencea de FC Sevilla.

"FC Steaua Bucuresti anunta ca a ajuns la un acord cu FC Sevilla pentru imprumutul lui Raul Rusescu, atacant care va evolua in Ghencea pana la finalul acestui sezon", se arata intr-un comunicat oficial al campioanei.

Gruparea andaluza anunta, de asemenea printr-un comunicat, ca l-a cedat pe Rusescu, dar si ca Steaua are optiunea de a-l achizitiona definitiv la finalul sezonului.

Raul Rusescu a avut un parcurs lipsit de consistenta in cariera. A "scos capul" in fotbal la Unirea Urziceni, unde nu a avut o prezenta tocmai impunatoare, desi a reusit sa castige titlul in Liga 1.

La Steaua a ajuns in 2011, ca o completare a "lotului Urziceni" transferat la insistentele lui Gigi Becali.

S-a impus in sezonul 2012/2013, cand a marcat 21 de goluri in Liga 1, fiind golgheterul campionatului, si cinci in Europa League.

In vara trecuta a plecat la FC Sevilla, andaluzii platind in schimbul sau 2,3 milioane de euro, insa nu l-a impresionat pe antrenorul Unai Emery, care l-a folosit de cateva ori in Europa League, o data in Primera si de doua ori in Cupa Regelui.



Iarna trecuta a plecat in Portugalia, la Braga, unde a impresionat, insa nu suficient pentru a-i convinge pe lusitani sa-l cumpere definitiv.

Rusescu revine la Steaua dupa numai un sezon in strainatate si se va lupta cu Lemnaru, Keseru, Chipciu sau Iancu pentru un post de titular in ofensiva campioanei.

loading...

Ştirile orei

ECONOMICA.NET

DAILYBUSINESS.RO

STIRIDESPORT.RO

ROMANIATV.NET

Comentarii
Adauga un comentariu nou
COMENTARIU NOU
Login
Autorul este singurul responsabil pentru comentariile postate pe acest site si isi asuma in intregime consecintele legale, implicit eventualele prejudicii cauzate, in cazul unor actiuni legale impotriva celor afirmate.

ARTICOLE PE ACEEAŞI TEMĂ