Gigi Becali a dat LOVITURA: cinci zile libere de Crăciun

| 07 oct, 2014

La un an şi cinci luni de la prima zi de puşcărie din viaţa lui Gigi Becali, condamnat în urma transferului de terenuri cu MApN, patronul Stelei a ajuns, după mai multe procese cu Penitenciarul Poarta Albă, să aibă parte de cîteva zile libere din partea conducerii. Mai mult, cele două părţi au ajuns la un acord prin care s-a stabilit că, în funcţie de comportamentul lui Becali, acesta urmează să aibă din nou liber, în perioada Sărbătorilor de iarnă!

Permisia de cinci zile primită de Gigi Becali din partea conducerii Penitenciarului Poarta Albă a fost precedată, conform surselor din anturajul lui Gigi Becali, de o înţelegere verbală. Divergenţele dintre cele două părţi par rezolvate în acest moment, procesele fiind date uitării cu cele cinci zile de libertate primite de patronul Stelei.

"Becali a arătat, prin toate demersurile şi acţiunile sale, că s-a integrat în sistemul penitenciarelor, iar permisia de cinci zile a fost acordată ca un drept. Însă conducerea Penitenciarului i-a promis patronului echipei că va mai fi eliberat dacă nu o să încalce termenii permisie, adică fără apariţii la TV şi circ aşa cum a făcut în prima zi liberă primită", au dezvăluit apropiaţii lui Becali.

Citeste mai mult pe RomaniaTV.net.

Tag-uri: gigi becali
loading...

Ştirile orei

ECONOMICA.NET

DAILYBUSINESS.RO

STIRIDESPORT.RO

ROMANIATV.NET

Comentarii
Adauga un comentariu nou
COMENTARIU NOU
Login
Autorul este singurul responsabil pentru comentariile postate pe acest site si isi asuma in intregime consecintele legale, implicit eventualele prejudicii cauzate, in cazul unor actiuni legale impotriva celor afirmate.

ARTICOLE PE ACEEAŞI TEMĂ