Veste proastă pentru Gigi Becali. Tribunalul Constanţa a respins cererea de reducere a pedepsei

| 20 aug, 2014

Tribunalul Constanţa a respins miercuri contestaţia formulată de George Becali pentru reducerea cu şase luni a pedepsei cu închisoarea pronunţată în dosarul Valiza, decizia putând fi atacată la Curtea de Apel.

În urmă cu două săptămâni, George Becali a susţinut în faţa instanţei că faptele pentru care a fost condamnat în dosarul Valiza nu mai sunt incriminate de noul Cod Penal. El a motivat cererea spunând că legea după care a fost condamnat prevedea că a dat mită suma oferită unor fotbalişti de la o altă echipă, pentru îndeplinirea sarcinilor de serviciu. Becali a afirmat că noul Cod Penal incriminează darea de mită dacă este exercitată pentru neîndeplinirea sarcinilor de serviciu.

Săptămâna trecută, Tribunalul Constanţa a amânat pronunţarea în acest caz pentru data de 20 august.

Instanţa a respins ca neîntemeiată contestaţia formulată de Becali faţă de această condamnare.

George Becali a fost condamnat pentru două infracţiuni de dare de mită, una comisă în 2006 când a vrut să premieze fotbaliştii Clubului Gloria Bistriţa, iar cea de-a doua a avut loc în 2008, când a dorit să dea bani celor de la Universitatea Cluj pentru a obţine un rezultat pozitiv cu CFR Cluj.

loading...

Ştirile orei

ECONOMICA.NET

DAILYBUSINESS.RO

STIRIDESPORT.RO

ROMANIATV.NET

Comentarii
Adauga un comentariu nou
COMENTARIU NOU
Login
Autorul este singurul responsabil pentru comentariile postate pe acest site si isi asuma in intregime consecintele legale, implicit eventualele prejudicii cauzate, in cazul unor actiuni legale impotriva celor afirmate.

ARTICOLE PE ACEEAŞI TEMĂ