Gigi Becali face legea în puşcărie. Motivul pentru care toţi deţinuţii îi sunt recunoscători

| 19 aug, 2014

Gigi Becali a reusit sa schimbe regulile la Penitenciarul din Poarta Alba, acolo unde este inchis de mai bine de un an. Toti detinutii sunt acum recunoscatori sefului Stelei, a carui cerere a cantarit enorm in ochii directorului inchisorii.

Suparat ca nu poate urmari meciurile Stelei si cele ale Simonei Halep, Gigi Becali le-a cerut sefilor de la Poarta Alba sa prelungeasca programul de vizionare la TV dupa ora 23:00. Astfel, latifundiarul din Pipera va putea urmari meciul cu Ludogoret, care se joaca astazi, de la 21:45.

"Gigi Becali urmareste cu mare atentie meciurile Stelei atunci cind fotbalistii lui joaca in Liga I si in meciurile din Liga Campionilor. In aceste conditii, dupa ce in urma cu citeva luni domnul Becali i-a rugat in dese rinduri pe sefii penitenciarului sa se prelungeasca vizionarea programului TV la evenimentele sportive si dupa ora 23:00, conducerea a fost de acord cu solicitarea respectiva”, au declarat apropiatii lui Gigi Becali pentru Fanatik.

Nu doar meciurile Stelei il interesau pe Gigi Becali, ci si cele ale Simonei Halep, care incep in general foarte tarziu. “Gigi Becali a solicitat cel mai mult sa vizioneze meciurile Stelei si pe cele ale Simonei Halep, care se termina cel tirziu la 00:00, nu cele care se termina foarte tirziu in noapte”, a mai declarat aceeasi sursa.

Citeşte şi: Profit imens pentru Becali din spatele gratiilor. Câţi bani a câştigat de când e închis

loading...

Ştirile orei

ECONOMICA.NET

DAILYBUSINESS.RO

STIRIDESPORT.RO

ROMANIATV.NET

Comentarii
Adauga un comentariu nou
COMENTARIU NOU
Login
Autorul este singurul responsabil pentru comentariile postate pe acest site si isi asuma in intregime consecintele legale, implicit eventualele prejudicii cauzate, in cazul unor actiuni legale impotriva celor afirmate.

ARTICOLE PE ACEEAŞI TEMĂ