Gigi Becali ia măsuri după gratii: Dă în judecată penitenciarul Poarta Albă

| 10 sep, 2014

Gigi Becali dă în judecată penitenciarul Poarta Alba deoarece nu i se acordă o altă învoire de 24 de ore, aşa cum i se cuvine, potrivit spuselor latifundiarului.

Patronul roș-albaștrilor Gigi Becali are în continuare probleme cu șefii penitenciarului de la Poarta Albă. Motivul? Latifundiarul din Pipera este deranjat că nu a fost lăsat să vină acasă, în permisie, pentru 24 de ore. El a cerut să fie lăsat liber pe 26 august, atunci cînd fiica lui mijlocie, Alexandra, și-a sărbătorit ziua de naștere.

Totodată, după ce a solicitat încă o permisie și nu a primit răspus favorabil, Gigi pare decis să acționeze din nou pe conducătorii închisorii de lîngă Constanța în instanță. “Gigi dorește cu orice preț să fie respectată legea cu fiecare deținut, deci inclusiv și cu el. El are voie să primească 30 de zile învoiri de 24 de ore pe an, așa este legea, nu a inventat-o el. Însă, după ce s-a întors în urmă cu trei luni din prima permisie din acest an, de-atunci nu a mai fost lucat deloc în calcul pentru altă permisie de 24 de ore. Vroia să ajungă acasă la majoratul fiicei lui Alexandra, dar nu a fost lăsat. În aceste condiții, Gigi vrea să dea Poartă Albă în judecată pentru faptul că nu i se mai acordă o altă învoire”, a dezvăluit o sursă din anturajul familei Gigi Becali pentru FANATIK.RO.

 

 

loading...

Ştirile orei

ECONOMICA.NET

DAILYBUSINESS.RO

STIRIDESPORT.RO

ROMANIATV.NET

Comentarii
Adauga un comentariu nou
COMENTARIU NOU
Login
Autorul este singurul responsabil pentru comentariile postate pe acest site si isi asuma in intregime consecintele legale, implicit eventualele prejudicii cauzate, in cazul unor actiuni legale impotriva celor afirmate.

ARTICOLE PE ACEEAŞI TEMĂ