Judecătorii au decis: Gigi Becali poate avea telefon în penitenciar

| 22 sep, 2014

Cererea lui Gigi Becali către magistraţii de la Judecătoria Mangalia nu a fost ignorată. Judecătorii au decis că poate munci 8 ore pe zi şi poate avea telefon mobil.

Gigi Becali obţinut în instanţă dreptul de a avea un telefon mobil 8 ore pe zi, cât timp este la muncă. Astfel, el va putea vorbi zilnic cu familia şi îşi va putea controla mai bine afacerile.

Potrivit România TV, alte două cereri formulate de Gigi Becali au fost reprinse de judecători. Patronul Stelei solicitase să meargă în fiecare duminică la biserică, la arhiepiscopia din Constanţa, şi să nu mai fie însoţit de gardieni la locul de muncă de la Academia Hagi.

În urmă cu o săptămână şi jumătate Becali s-a prezentat în faţa judecătorilor de la Tribunalul din Medgidia, plângându-se că este flancat în permanenţă de mai mulţi gardieni, motiv pentru care ceilalţi deţinuţi râd de el. De asemenea, el a solicitat şi să fie lăsat să meargă la biserică, spunând că nu a mai fost la slujbă de şapte luni.

Becali şi-a motivat această solicitare prin faptul că a primit un acord de la Arhiepiscopia Tomisului și Constanței care îi pune la dispoziţie un autoturism cu care să meargă la biserică şi cu care să fie întors la penitenciar.

Gigi Becali merge cinci zile pe săptămână la punctul său de lucru, de la Academia Hagi, iar în tot acest timp el va putea avea la el un telefon mobil.

 

loading...

Ştirile orei

ECONOMICA.NET

DAILYBUSINESS.RO

STIRIDESPORT.RO

ROMANIATV.NET

Comentarii
Adauga un comentariu nou
COMENTARIU NOU
Login
Autorul este singurul responsabil pentru comentariile postate pe acest site si isi asuma in intregime consecintele legale, implicit eventualele prejudicii cauzate, in cazul unor actiuni legale impotriva celor afirmate.

ARTICOLE PE ACEEAŞI TEMĂ