Din închisoare, Becali organizează o LOVITURĂ DE MAESTRU pentru cei care prognozau finalul carierei lui

| 14 oct, 2014

Gigi Becali, patronul celui mai titrat club din România, a declarat în urmă cu câţiva ani, când era în libertate că “Steaua nu este de vînzare, indiferent de ofertă! O voi lăsa moştenire familei mele”.

De curând, Gigi Becali, aflat la  Poarta Albă, a luat o decizie radicală. Becali a dat fetei şi ginerului său, departamentul de marketing al clubului din Ghencea. Gestul vine ca o recompensă pentru Teodora, care a reuşit să intre la ASE în această toamnă.

Decizia lui Gigi Becali surprinde, căci, ani la rând, departamentul de marketing a fost pe linie moartă. Omul de afaceri este convins acum că va putea face bani buni pe această linie, atâta timp cât fiica sa se va ocupa de tot.

Planurile lui Gigi Becali referitoare la Teodora nu se opresc aici. În viitorul apropiat, latifundiarul vrea ca fiica sa să devină preşedintele Stelei, club pe care îl va lăsa moştenire copiilor.

Apropiaţii susţin că acesta a decis să urmeze modelul iniţiat de Silvio Berlusconi, la AC Milan, când, în aprilie 2011, italianul i-a oferit fiicei sale, Barbara, un post în comitetul director al lui AC Milan, iar din 30 noiembrie 2013 aceasta ocupă postul de preşedinte executiv al clubului.


”Gigi are mare încredere în Teodora şi o vede capabilă să conducă peste ceva timp un club de nivelul Stelei. Chiar dacă nu are încă un urmaş de sex masculin, el speră că poate va avea un nepot şi acesta va prelua ulterior şefia echipei“, afirmă apropiaţii lui Becali.

Teodora Becali ar deveni astfel a doua femeie preşedinte din fotbalul românesc, după Anamaria Prodan. Cu siguranţă intenţiile lui Gigi vor ajunge şi la urechile impresarei Prodan, care va fi încântată că omul de afaceri intenţionează să lase clubul pe mîinile Teodorei. Prodanca spus mereu că femeile se pot descurca mai bine decât bărbaţii în Sportul Rege, fotbalul.

loading...

Ştirile orei

ECONOMICA.NET

DAILYBUSINESS.RO

STIRIDESPORT.RO

ROMANIATV.NET

Comentarii
Adauga un comentariu nou
COMENTARIU NOU
Login
Autorul este singurul responsabil pentru comentariile postate pe acest site si isi asuma in intregime consecintele legale, implicit eventualele prejudicii cauzate, in cazul unor actiuni legale impotriva celor afirmate.

ARTICOLE PE ACEEAŞI TEMĂ