Record negativ pentru Steaua şi fotbalul românesc

| 16 sep, 2014

Premieră istorică negativă pentru Steaua şi fotbalul românesc. Situaţia actuală a drepturilor TV pentru transmiterea Ligii 1 a dus la un rating 0 pentru cea mai bună echipă de fotbal din România.

"Look TV, postul care a cumpărat drepturile TV pentru Liga I, a (re)intrat în urmă cu o săptămână în măsurarea audiențelor. Astfel, aceasta a fost prima etapă în care meciurile din Liga I au beneficiat de audiență măsurată și anunțată public oficial, după ani de zile în care nu s-a știut ce audiențe face fotbalul intern, nici canalele DigiSport nefiind măsurate.

Cifrele confirmă o pierdere dramatică de interes pe fotbal. Meciul Steaua – Gaz Metan de vineri a stabilit o premieră istorică negativă: primul meci al Stelei din istoria măsurătorilor de audiențe TV în care Steaua face rating ZERO și market share ZERO pe publicul comercial, conform datelor Kantar! Aproximativ 1.000 de persoane au urmărit fiecare minut al meciului, adică mai puțini chiar decât în tribunele și așa goale, insuficient pentru a influența aparatele de măsurat audiența! Publicul comercial (18-49 ani, urban) este targetul care contează în vânzările de publicitate și, oricum, și pe întregul public audiența este de record negativ", scrie jurnalistul Lucian Lipovan pe blogul său.

Citeşte şi: Cătălin Tolontan despre drepturile TV ale Ligii 1: Viitorul acestora se va juca î n 6 luni de acum înainte

 

Tag-uri: Liga 1, Look TV, steaua, UPC
loading...

Ştirile orei

ECONOMICA.NET

DAILYBUSINESS.RO

STIRIDESPORT.RO

ROMANIATV.NET

Comentarii
Adauga un comentariu nou
COMENTARIU NOU
Login
Autorul este singurul responsabil pentru comentariile postate pe acest site si isi asuma in intregime consecintele legale, implicit eventualele prejudicii cauzate, in cazul unor actiuni legale impotriva celor afirmate.

ARTICOLE PE ACEEAŞI TEMĂ