Steaua întâlneşte campioana Bulgariei, Ludogoreţ Razgrad, în play-off-ul Ligii Campionilor

| 08 aug, 2014

Steaua Bucureşti va întâlni campioana Bulgariei, Ludogoreţ Razgrad, în play-off-ul Ligii Campionilor la fotbal, potrivit tragerii al sorţi efectuate, vineri, la Nyon.

Steaua va juca primul meci pe teren propriu, pe 19 sau 20 august, iar returul în deplasare, pe 26 sau 27 august.

Fostul fundaş dinamovist Cosmin Moţi este titular la echipa bulgară.

Ludogoreţ a eliminat în turul al treilea preliminar al competiţiei pe Partizan Belgrad, după 0-0 acasă şi 2-2 în deplasare. În turul doi preliminar, Ludogoreţ a trecut de luxemburghezii de la Dedelange, cu 4-0 şi 1-1.

Steaua Bucureşti a fost învinsă de Ludogoreţ Razgrad, cu scorul de 4-2 (1-0), pe 2 iulie, într-un meci amical în stagiul de pregătire de la St. George's Park (Anglia). Golurile steliştilor au fost marcate de Răzvan Grădinaru (79) şi Gabriel Iancu (84), în timp ce pentru echipa de la sud de Dunăre au înscris Svetozar Diakov (20), Marcelinho (65), Roman Bezjak (74) şi Guilherme Choco (78). Ludogoreţ a ratat şi două penalty-uri, prin Pedro Junior (27) şi Hristo Zlatinski (62), având şi o bară, prin Bezjak (73).

loading...

Ştirile orei

ECONOMICA.NET

DAILYBUSINESS.RO

STIRIDESPORT.RO

ROMANIATV.NET

Comentarii
Adauga un comentariu nou
COMENTARIU NOU
Login
Autorul este singurul responsabil pentru comentariile postate pe acest site si isi asuma in intregime consecintele legale, implicit eventualele prejudicii cauzate, in cazul unor actiuni legale impotriva celor afirmate.

ARTICOLE PE ACEEAŞI TEMĂ