Liga Campionilor: Stroemsgodset - Steaua, 0-1. GOL marcat de Gabriel Iancu

| 17 iul, 2014

Steaua Bucureşti a învins formaţia norvegiană Stroemsgodset IF cu scorul de 1-0 (0-0), miercuri seara, pe stadionul ''Marienlyst'' din Drammen, în prima manşă a turului II preliminar al Ligii Campionilor la fotbal.

Steaua s-a impus prin golul marcat de Gabriel Iancu (49).

Campioana Norvegiei a început mai bine şi şi-a creat câteva ocazii de gol, cele mai clare fiind irosite de Ogunjimi (31), al cărui şut a fost respins senzaţional de Arlauskis, şi de Storflor (36), care a trimis cu capul peste poartă.

Steaua a marcat în minutul 49, prin Gabi Iancu, care a dejucat pasul la ofsaid al apărării scandinave, şi l-a învins pe portarul Adam Larsen Kwarasey cu un şut cu boltă (49).

Arlauskis a salvat un gol ca şi făcut în final, la şutul lui Storflor (88), iar Vâlceanu a irosit o şansă uriaşă de a tranşa calificarea, în ultimele secunde, în situaţie de unu la unu cu Kwarasey (90+3).

Meciul retur va avea loc pe 23 iulie, la Bucureşti, pe Arena Naţională.

 

Stroemsgodset IF - Steaua 0-1 (0-0)

 

A marcat: Gabriel Iancu (49).

 

Drammen, stadion Marienlyst

 

Liga Campionilor - turul II preliminar (manşa I)

loading...

Ştirile orei

ECONOMICA.NET

DAILYBUSINESS.RO

STIRIDESPORT.RO

ROMANIATV.NET

Comentarii
Adauga un comentariu nou
COMENTARIU NOU
Login
Autorul este singurul responsabil pentru comentariile postate pe acest site si isi asuma in intregime consecintele legale, implicit eventualele prejudicii cauzate, in cazul unor actiuni legale impotriva celor afirmate.

ARTICOLE PE ACEEAŞI TEMĂ