Nou nume apărut ca posibil înlocuitor al lui Reghe. E multiplu campion cu Steaua

| 25 mai, 2014

Steaua ia in calcul mai multe nume pentru inlocuirea lui Laurentiu Reghecampf, care a plecat dupa finala de Cupa pierduta cu Astra, semnand un contract cu arabii de la Al-Hilal.

Ultimul nume care a aparut in colimatorul Stelei este Costel Galca, fostul component al Generatiei de Aur la echipa nationala, jucator important la Steaua Bucuresti, dar si alte echipe de club cunoscute din Spania.

Astfel, dupa cum afirma o sursa a cotidianului ProSport, Costel Galca ar fi o solutie care i-ar surade patronului Gigi Becali: "Costel Galca se afla de mai multa vreme in atentia lui Gigi Becali.Mihai Stoica a mers deseori la meciurile lui si s-a interesat de metodele pe care le aplica, iar informatiile primite au fost pozitive. Gigi Becali il simpatizeaza la randul sau si i-a spus lui Meme ca ar merita o sansa la Steaua. Oricum in numirea noului antrenor la echipa campioana patronul se va consulta cu mai multi dintre apropiatii sai si va fi ales cel care va reusi sa-l influenteze mai bine.", se arata in declaratia data ziarului mai sus citat.

Galca este antrenor la nationala Romaniei U-17, acolo unde il are ca elev pe stelistul Robert Valceanu.

Antrenorul de acum a fost jucator la Steaua intre 1991-1996, fiind adus de la FC Arges. Dupa 1996, el a plecat la Mallorca, bifand apoi trupe ca Espanyol, Villareal, Zaragoza si Almeria.

El are 68 de selectii in nationala Romaniei, iar ca performante, se poate lauda cu 4 titluri cucerite cu Steaua.

loading...

Ştirile orei

ECONOMICA.NET

DAILYBUSINESS.RO

STIRIDESPORT.RO

ROMANIATV.NET

Comentarii
Adauga un comentariu nou
COMENTARIU NOU
Login
Autorul este singurul responsabil pentru comentariile postate pe acest site si isi asuma in intregime consecintele legale, implicit eventualele prejudicii cauzate, in cazul unor actiuni legale impotriva celor afirmate.

ARTICOLE PE ACEEAŞI TEMĂ