Steaua, abandonată de fani după finala Cupei. Petrecerea lui Reghecampf, un fiasco!

| 24 mai, 2014

Stelistii, in frunte cu antrenorul Laurentiu Reghecampf, au pus la cale o petrecere de zile mari, care urma sa aiba loc dupa finala Cupei Romaniei. "Ros-albastrii" urmau sa defileze prin Bucuresti intr-un autocar descoperit si sa sarbatoreasca alaturi de suporteri in parcul Izvor.

Socoteala de acasa nu s-a potrivit cu cea din targ pentru ca fanii, extrem de dezamagiti dupa esecul din finala Cupei Romaniei, nu s-au mai prezentat la intalnirea cu favoritii.

Fotbalistii lui Reghecampf, si ei fara chef de petrecere, si-au luat tricourile de campioni si s-au imbarcat in autocar, insa au avut surpriza sa constate ca devin tinta ironiilor suporterilor pe care ii intalneau pe drum.

Asa se face ca stelistii au mers direct la un restaurant din zona Militari, insa si petrecerea de acolo s-a incheiat destul de repede pentru ca putini au fost cei care aveau o stare adecvata.

Steaua a pierdut finala Cupei Romaniei in fata celor de la Astra Giurgiu.

Baietii lui Daniel Isaila si-au adjudecat trofeul dupa "loteria" penaltiurilor, impunandu-se cu scorul de 4-2.

loading...

Ştirile orei

ECONOMICA.NET

DAILYBUSINESS.RO

STIRIDESPORT.RO

ROMANIATV.NET

Comentarii
Adauga un comentariu nou
COMENTARIU NOU
Login
Autorul este singurul responsabil pentru comentariile postate pe acest site si isi asuma in intregime consecintele legale, implicit eventualele prejudicii cauzate, in cazul unor actiuni legale impotriva celor afirmate.

ARTICOLE PE ACEEAŞI TEMĂ