Reghecampf, blocat la Steaua de Gigi Becali

| 27 mai, 2014

Anunţată deja pe site-ul oficial al clubului din Arabia Saudită, mutarea lui Laurenţiu Reghecampf de la Steaua la Al-Hilal a intrat în impas. Antrenorul în vârstă de 38 de ani nu s-a înţeles cu George Becali pentru rezilierea contractului şi ar fi nevoit să plătească o clauză de 800.000 de euro pentru a părăsi Steaua.

„Trebuie să găsim o cale să terminăm contractul. Există o clauză... A vorbit cu patronul echipei, nu ne-am înțeles încă și, dacă nu o să ne înțelegem, va trebui să continuăm munca”, a spus Laurențiu Reghecampf în exclusivitate pentru Digi Sport.

Dacă va rămâne la Steaua, Reghecampf vrea ca patronul să îi satisfacă mai multe condiţii pentru performanţă:

„Probabil că nu o să mai fiu așa maleabil și nu o să mai reușesc să muncesc cu anumiți oameni din club. Va trebui să schimbăm anumiți oameni. Trebuie aduși jucători care sa facă performanță și să reușească să califice echipa în grupele Champions League. Asta e prima cerere pe care o fac.

Eu mai am un an de contract cu Steaua, sunt mulțumit de partea financiară, dar este nevoie de mai multe schimbări atât la nivelul clubului, cât și la cel al jucătorilor. Când se cere calificarea în grupele Champions League, câștigarea campionatului, a Cupei României, a Cupei Ligii, atunci e nevoie de mai mult decât a fost până acum.

Nivelul a crescut și în preliminariile Champions League, va fi mai dificil acum de ajuns în grupe. Sună puțin scandalos, dar eu iubesc Steaua, țin foarte mult la Gigi Becali și la MM, dar dacă se vrea performanță, atunci trebuie schimbate foarte multe lucruri”, a mai spus el.

Mai multe, pe digi24.ro.

loading...

Ştirile orei

ECONOMICA.NET

DAILYBUSINESS.RO

STIRIDESPORT.RO

ROMANIATV.NET

Comentarii
Adauga un comentariu nou
COMENTARIU NOU
Login
Autorul este singurul responsabil pentru comentariile postate pe acest site si isi asuma in intregime consecintele legale, implicit eventualele prejudicii cauzate, in cazul unor actiuni legale impotriva celor afirmate.

ARTICOLE PE ACEEAŞI TEMĂ