Gigi a depus PLÂNGERE împotriva Penitenciarului Poarta Albă. Ce a scris patronul Stelei

| 16 mai, 2014

GIGI BECALI a depus plângere împotriva conducerii Penitenciarului Poarta Albă după ce a fost sancţionat pentru cum şi-a petrecut timpul în ziua liberă. România TV a aflat conţinutul contestaţiei depuse de avocaţii lui GIGI BECALI.

GIGI BECALI a fost sancţionat ca urmare a comportamentului său din ziua petrecută în libertate, dar patronul Stelei şi-a pus avocaţii să coteste această decizie.

România TV a aflat ce conţine plângerea depusă de GIGI BECALI împotriva conducerii Penitenciarului Poarta Albă.

"Vă rog să aveţi în vedere că nu am adus vreun prejudiciu de nicio natură siguranţei naţionale, că nu am adus ofensă siguranţei publice. (...) Nu am divulgat informaţii confidenţiale şi nu am prejudiciat autoritatea puterii judecătoreşti şi nici pe cea a Administraţiei Penitenciarelor", se arată în plângere.

Totodată, GIGI BECALI solicită: "Vă rog să îmi recunoaşteţi dreptul la viaţă privată aşa cum este garantat prin art. 8 CEDO. (...) În jurisprudenţa Curtii Europene se afirmă constant că dreptul la viaţa privată include în principal dreptul individului de a lega şi dezvolta relaţii cu semenii săi".

Prin această cotestaţie, GIGI BECALI îşi vrea practic pachetele şi vizitele înapoi, lui fiindu-i restrânse aceste drepturi în urma sancţiunii primite.

 

 

loading...

Ştirile orei

ECONOMICA.NET

DAILYBUSINESS.RO

STIRIDESPORT.RO

ROMANIATV.NET

Comentarii
Adauga un comentariu nou
COMENTARIU NOU
Login
Autorul este singurul responsabil pentru comentariile postate pe acest site si isi asuma in intregime consecintele legale, implicit eventualele prejudicii cauzate, in cazul unor actiuni legale impotriva celor afirmate.

ARTICOLE PE ACEEAŞI TEMĂ