Gigi Becali stă cu sufletul la gură. Vestea primită după prima zi de libertate

| 14 mai, 2014

Gigi Becali a fost sanctionat si si-a pierdut dreptul la permisia-recompensa de care urma sa aiba parte lunar.

Gigi Becali a fost sanctionat, urmand ca in urmatoarele 2 luni sa nu primeasca nici macar pachetele din partea rudelor. In plus, patronul Stelei poate sa-si ia adio de la permisia de o zi pe luna. Sanctiunea vine dupa ce Gigi Becali s-a intalnit cu presa si a tinut o conferinta de presa ad-hoc desi semnase un act prin care se angaja sa nu apara la TV, informează stirileprotv.ro.

Gigi Becali a profitat din plin de permisia pe care a primit-o si de cele 24 de ore de libertate de care a avut parte. Si-a vazut familia, a mers la mormantul matusii sale, dar a stat si in direct cu orele la televizor.

Declaratiile pe care le-a facut Becali in aceasta perioada de libertate vor fi insa analizate cu atentie de o comisie speciala. Procedura este una standard, dar il poate costa pe patronul Stelei, daca toate declaratiile pe care le-a facut in public vor fi considerate drept nepotrivite pentru regimul de eliberare.

O decizie urmeaza a fi luata, cel mai probabil, pana la sfarsitul saptamanii viitoare.

loading...

Ştirile orei

ECONOMICA.NET

DAILYBUSINESS.RO

STIRIDESPORT.RO

ROMANIATV.NET

1 Comentarii
Adauga un comentariu nou
COMENTARIU NOU
Login
Autorul este singurul responsabil pentru comentariile postate pe acest site si isi asuma in intregime consecintele legale, implicit eventualele prejudicii cauzate, in cazul unor actiuni legale impotriva celor afirmate.
14 mai, 2014
Giacomo
Jiji PRADATORUL CRETIN
Na Jijel , se pare ca ai pus din nou de un SEX MARATON ...Pregateste-ti dorsalul ca vin "RUSI" ! Atat de TAMPIT cum ai aratat ca esti nu cred ca te-a crezut multi ! Sa-ti tai singur "craca de sub picioare" nici an filmele cu PROSTI nu mai vezi astazi , si colac peste pupaza mai atesti din nou ca esti si SIFONAR ...Ai de ouale tale ce ai sa regreti ! Nici muntele Athos , Vaticanul si toti SHAOLINI nu te mai pot salva , esti "carne de TUN" amice !

ARTICOLE PE ACEEAŞI TEMĂ